Gràcia Florit i Kira Viedma dos nous fitxatges per a la plantilla de l’equip CCE Sant Lluís de Lliga Autònomica Femenina

.

Dos nous fitxatges per a la plantilla de l’equip de Lliga Autonòmica Femenina s’han confirmat durant aquest cap de setmana. Es tracta de les joves, Gràcia Florit (14) i Kira Viedma (16) que volen continuar creixent com a futbolistes, i acumular minuts pensant amb un futur. Malgrat la seva curta carrera futbolística, el reforçar l’equip amb joves jugadores amb marge de millora és un de les intencions de la direcció esportiva i el cos tècnic per al nou projecte.

Gracia Florit, serà la més jove del grup, amb tot just 14 anys, amb passat al At. Villacarlos, la seva ambició i ganes de créixer, van al cap de la jove jugadora. Fam, constància, capacitat de treball, acumular experiència i sacrifici per les dues.

Kira Viedma per la seva part, pot ocupar la posició de central o lateral i va començar la seva marxa en el món del futbol en la UD Mahón. Després del seu pas per Bintaufa, ara recala en el nostre club amb la il·lusió i caràcter com a principal font de treball.

Benvingudes a Ses Canaletes!

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es