El migcampista Julen Ekiza vestirà de roig i negre la temporada 2020/21

.

Arriba el quart fitxatge de la temporada 2020/21. Es tracta de Julen Ekiza Hervás (Pamplona, 29/09/1997), migcampista de 22 anys provinent del CD Numancia B, que competeix al Grup 8 de Tercera Divisió.

És un jugador elèctric i amb caràcter ofensiu que té facilitat per treure la pilota en moments de pressió.

La formació esportiva d’Ekiza l’ha realitzat íntegrament al club l’UDC Txantrea. Va ingressar al club navarrès amb 4 anys i va jugar en totes les categories del club fins a arribar al primer equip, que milita a Tercera Divisió.

Després d’una etapa de 15 anys al Txantrea, Julen va fitxar per l’UD Mutilvera, del grup 15 de Tercera Divisió, amb el qual va guanyar la lliga i va disputar el playoff d’ascens a Segona B en la temporada 2017/18.

La següent destinació d’Ekiza va ser a Sòria amb el CD Numancia B, on hi ha jugat les últimes dues temporades (2018/19 – 2019/20) aconseguint la classificació al playoff d’ascens a Segona B en cadascuna d’elles.

El nou jugador roig i negre arriba a l’illa molt il·lusionat pel projecte esportiu i confiat pel que pot aportar a l’equip: “L’entrenador, Raúl Pérez, m’ha transmès molta confiança i vull treballar per tornar-li el que espera de jo. M’ha motivat molt el projecte de la temporada 2020/21 i estic segur que l’equip estarà en llocs de playoff a final de temporada”, ha declarat Julen Ekiza.

El jugador s’incorporarà amb els seus nous companys a mitjans del mes d’agost per a l’inici de la pretemporada.

Benvingut a Formentera i molta sort, Julen!

Que això no s’aturi.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es