Renovació del gruix de la plantilla del primer equip del CCE Sant Lluís

.

La plantilla de la temporada 2020-21 del primer equip pren forma amb la renovació de disset dels seus components del curs passat i la incorporació de l’equip sub19 de Daniel Muñoz Peñato. Una vinculació una temporada més, amb un grup de jugadors que aquesta passada temporada va anar de menys a més i va acabar en tercera posició de la taula classificatòria. El canvi de cicle, amb la retirada de diversos jugadors en temporades anteriors i la incorporació d’un gruix de jugadors joves a possibilitat que l’equip tingui un ampli marge de millora que ja va ser evident en el segon tram de la temporada anterior. Aquest canvi generacional deixa la plantilla amb una mitjana d’edat de 23,7 anys amb la renovació d’aquests jugadors que seguiran a les ordres de Víctor Pérez:

Porters: Llorenç Olives (21) i Antonio Pachón (19).

Defenses: Bruno Emendatori (22), Ivan Pons (20), Jordi Enseñat (22), Alejandro Bolopo (25), Adria Torres (21), Pablo Aguado (27), Daniel Muñoz (18)

Migcampistes: Carlos Stainer (37), Joan Orfila (33), Joan Sola (34), Alejandro Fernandez (29), Joan Mora (26), Toni Vinent (22).

Davanters: Angel Muñoz (22), Alex Pons (26), Santi Romero (22).

La direcció esportiva, segueix en converses amb diferents jugadors de la plantilla 2019/2020 per a acordar la seva renovació per al pròxim curs i de la mateixa manera, s’han establert converses amb quatre jugadors perquè s’incorporin al Club per a reforçar la plantilla per a la pròxima temporada i deixar l’equip tancat fins que es puguin reprendre els entrenaments i la competició.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es