Gaspar Munar i Ivan Fragoso pugen al primer equip del Esporles

Fragoso

El CE Esporles vol comunicar que els jugadors Gaspar Munar i Ivan Fragoso, que la temporada passada 19/20 estaven al nostre filial, passaran a formar part del primer equip de tercera divisió.

Gaspar Munar Torres, de 19 anys, central que enguany ha disputat 15 partits de lliga a l’equip filial, i que va realitzar la pretemporada amb el primer equip i que igualment, durant la temporada ha realitzat molts entrenaments amb el primer equip, anant convocat i debutant a tercera divisió. Enguany, estarà sota les ordres de Isidro Marín al primer equip.

Per un altre costat, Iván Fragoso Serrano, mitja punta també de 19 anys, i d’Esporles, estarà també al primer equip. A l’equip filial ha disputat 17 partits aconseguint 24 gols. Igualment, també va fer la pretemporada la temporada passada i ha estat entrenant amb el primer equip durant aquesta temporada.

Els dos jugadors, després d’una bona temporada entre l’equip filial i el primer equip, el club els premia amb l’ascens al primer equip de tercera divisió, fruit del seu esforç al nostre filial.

Esperam que sigui una gran temporada pels dos jugadors, un d’Esporles i l’altre del Port des Canonge, però amb que signifiquen la continuïtat de jugadors del poble al primer equip.

CE Esporles

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es