Raúl Pérez serà el nou entrenador del primer equip de la SD Formentera

.

La SD Formentera informa que ha arribat a un acord amb Raúl Pérez Rodríguez (Barcelona, 1977) per dirigir el primer equip durant les pròximes dues temporades i amb opció a una tercera.

Pérez, arriba procedent del CD Laredo (Cantàbria) equip que milita al Grup III de Tercera Divisió on hi ha entrenat les últimes dues temporades. En aquesta campanya 2019-2020, que s’ha vist finalitzada a causa de la crisi de la COVID-19, ha deixat líder de la lliga al club càntabre amb 65 punts, amb un balanç de 20 partits guanyats, 5 empats i 3 derrotes, amb 60 gols a favor i 24 en contra. Unes xifres que permetran al Laredo disputar el playoff d’ascens a 2aB.

Amb quaranta-tres anys, Raúl Pérez ha exercit la major part de la seva etapa d’entrenador a Cantàbria. Es va iniciar en les categories inferiors del Racing de Santander entre els anys 2010 i 2014 on va guanyar 4 lligues en 4 temporades. L’última va ser amb l’equip juvenil a Divisió d’Honor.

El salt a Tercera Divisió el va donar amb un altre club càntabre, el Gimnástica de Torrelavega, on va agafar les regnes de l’equip durant dues temporades (2014/15 – 2015/16), després d’uns anys molt convulsos a l’entitat. Allí va canviar completament la dinàmica de l’equip i el va portar fins a la semifinal de la Copa Federacions on va caure contra l’Atlètic Balears.

La seva primera experiència fora casa la va viure a la Comunitat Valenciana dirigint el CF Torre Levante (2016/17 – 2017/18), també a Tercera Divisió. Un equip que ocupava les posicions baixes de la taula classificatòria, però que Raúl Pérez va saber capgirar la situació i va quedar a només 2 punts de les places de playoff.

Ara, la pròxima destinació de Raúl Pérez és Formentera on arriba motivat pel projecte esportiu que l’espera. «El club m’ha proposat un projecte que m’il·lusiona. Estic molt content de poder arribar a l’illa i aconseguir grans èxits que ens facin créixer a tots», ha declarat el nou entrenador de la SD Formentera.

Des del club se segueix treballant per completar una plantilla competitiva per al primer equip de cara a la temporada 2020/21 que permeti optar a classificar-se en els llocs que donin opció a jugar el playoff d’ascens a 2aB.

Que això no s’aturi!

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.