Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 1 CF Sporting de Mahon

Jornada 12, Sábado 22/02/2020 - 17:00 h
CCE Sant Lluis
2 1
CF Sporting de Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Carlos Stainer, Ivan Pons, Basilio Enrich, Antoni Vinent, Bruno Emendatori, Juan Orfila, Santiago Romero, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Juan Sola por Carlos Stainer (min.57), Angel MuÑoz por Basilio Enrich (min.66) y Javier Zurbano por Juan Pons (min.81)

CF Sporting de Mahon: Eric Ayala, Miguel Capo, Fabricio Ricardo, Juan Carlos, Helenio Olives, Jaime Clavijo, Stiward Leandro, Marc Albert, Yago Gabriel Pedroza De Carvalho, Adrian Fortuny y Luis David.

Sustituciones: Jose Maria por Stiward Leandro (min.68)

Goles: 1-0 Juan Orfila (min 22), 1-1 Luis David (min 30) y 2-1 Santiago Romero (min 76)

Árbitro: Haitam Bouzrati Aarrim. asistido por Manuel Vilardell Morla y Joan Pons Prieto.

Tarjetas: Alejandro Bolopo (amarilla, min 37) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El CCE Sant Lluis va vèncer per 2-1 al CF Sp. de Mahón a Ses Canaletes en un bon partit i segueix una setmana més en la part alta de la classificació i afermat en la segona plaça de la Lliga Regional. Joan Orfila, en la primera meitat, i Santi en el minut 76, van ser els autors dels gols de l’equip lluisser, mentre que Luis Martinez va marcar en el minut 30 per als visitants. Amb aquesta victòria, el Sant Lluís deixa al Sporting de Mahón a nou punts i a més els de Víctor Pérez guanyen l’average als de Juanan Gómez (2-2, en l’anada).

El partit va començar amb un ritme trepidant i abans del minut cinc tots dos equips ja havien gaudit d’una ocasió de gol, però l’Sporting no va trigar a fer-se amb el control del joc. Els locals no es trobaven còmodes, la mobilitat entre línies dels visitants i la verticalitat de Fortuny des del lateral dret visitant feia que els nostres sofrissin en defensa i a penes tinguessin continuïtat amb l’esfèric en el seu poder.

El Sant Lluís intentava circular la pilota, però a penes aconseguia embastar més de tres o quatre passis consecutius en la zona d’atac. Els maonesos, van gaudir d’un parell d’ocasions en les botes de Juan Carlos i Luis Martínez, però dues intervencions providencials del meta Llorenç evitaven el gol. En el minut 22, una falta lateral botada per Toni Vinent era rematada per Joan Orfila al fons de la xarxa, contundència ofensiva dels de Víctor Pérez (1-0). Com en partits anteriors, el saber sofrir i l’encertar davant meta contrària era la millor arma lluissera per a aconseguir els tres punts. Els de Gómez no van notar el cop i continuaven dominant el partit, la velocitat de circulació que aportava Jaime Clavijo en el centre del camp i un parell de gambades des del costat esquerre de Iago posaven pressió als nostres. En el minut 30, una passada perfecta de Juan Carlos a l’esquena dels centrals va deixar a Luis Martinez sol davant Llorenç, batent-lo i afegint el gol en el marcador sportinguista (1-1, 30′).

Després del descans, el quadre de Víctor Pérez va sortir disposat a deixar els tres punts a Ses Canaletes, i van aconseguir frenar la forta sortida de l’equip maonès. Això sí, Llorenç va haver d’intervenir un parell de vegades en trets perillosos llunyans de Iago i Luis Martinez per a mantenir l’empat. Els canvis introduïts per tots dos tècnics van donar més fruit als locals, Peñato per banda dreta i Sola en el centre del camp va donar aire als locals que van veure com el domini sportinguista anava a menys i el camp  «s’inclinar» cap el costat contrari. En el minut 78 va arribar una carrera veloç i profunda de Peñato per banda dreta superant a Fabri en  la carrera, la pilota va acabar centrada ras a l’interior de l’àrea i Santi en el segon pal va aconseguir desviar el just perquè l’esfèric s’introduís en la meta defensada per Ayala. (2-1 78′).

L’últim tram del partit va ser un voler i no poder dels de Juanan Gómez, massa precipitació, bona feina defensiva local i aparicions de Llorenç quan eren necessàries. Final del partit, tres nous punts per als de Víctor Pérez que amb 21 punts conserven la segona plaça a l’espera del duel directe del pròxim cap de setmana davant el CE Alaior (diumenge, 17.00 h, Els Pinos).

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es