Crónica Juvenil Lliga Menorca: CE Mercadal 2 – 8 CCE Sant Lluis

Jornada 11, Domingo 02/02/2020 - 11:30 h
CE Mercadal
2 8
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Martí - Es Mercadal
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

CE Mercadal: Aitor Moll, Francesc Coello, Joan CapÓ, Alain Junior, Lluc Barber, Xavier Juan, Oscar BartolomÉ SeguÍ, Xavier Marti, Angel Taltavull, Lluis Mijallo y Roman Almilcar Gomez.

Sustituciones: Bellal Bouazzaoui por Xavier Marti (min.56), Alejandro Torrent por (min.65) y AdriÀ Pons por (min.71)

CCE Sant Lluis: Nil Anglada, Alex Pons, Marc Florit, Joan Gili, Daniel MuÑoz, Ignacio Martinez, Jaume Rotger, Jaume Mora, David Sanchez, Ruben Rasero y Gabriel Morales.

Sustituciones: Raul Pons por Gabriel Morales (min.54), Joaquim Coloma por Joan Gili (min.54), Ander Coll por Ruben Rasero (min.54) y Josep Pons por David Sanchez (min.68)

Goles: 0-1 Marc Florit (min 7), 0-2 Jaume Mora (min 20), 0-3 Jaume Mora (min 23), 0-4 Jaume Mora (min 34), 0-5 Ignacio Martinez (min 42), 0-6 Ignacio Martinez (min 44), 1-6 Oscar BartolomÉ (min 60), 1-7 Ander Coll (min 74), 1-8 Jaume Mora (min 78) y 2-8 Lluis Mijallo (min 82)

Árbitro: Victor Caceres Llorens.

Tarjetas: Alain Junior (amarilla, min 28) y Aitor Moll (amarilla, min 66) para el CE Mercadal.

Comentario:

L’equip juvenil, en el seu primer partit post costa de Gener, va vèncer al CE Mercadal (2-8) i va aconseguir sumar altres tres punts en una jornada perfecte per a l’equip de Moyano, donats els resultats dels seus perseguidors i la jornada de descans del Penya Ciutadella A, actual líder. Els de Moyano arrabiran a n’aquesta posició de líder, en cas de guanyar al Rtvo. Boscos aquest dimecres (20:00h, Ciutadella) en el partit ajornat d’abans de nadal. Els blaus s’enfronteran a un equip que igual que el CE Mercadal té diferents objectius que els lluissers però hauran de demostrar els nostres la seva condició de favorits sobre el camp i no sobre el paper.

El partit a Sant Martí en realitat no va ser partit perquè ja als set minuts el Sant Lluís (0-1, Marc Florit) es va avançar en el marcador i després va manejar el desenvolupament amb tranquil·litat i va anar ampliant l’avantatge (0-2, Mora, 20′), (0-3, Mora, 23′), (0-4, Mora, 34′) per a arrodonir una inflada golejada davant un equip que a penes va generar perill, gols a part.

A pesar que Moyano va decidir situar l’alineació amb alguna novetat i gent que acumula molts minuts a les seves cames en la banqueta, gairebé no es coneixia el canvi, donada l’ambició dels menys habituals que volen demostrar que tenen lloc en l’onze. Igualment l’equip va mostrar un bon funcionament, algo que es va repetir després amb els canvis i a mesura que anaven arribant més gols (0-5, Nacho , 42′), (0-6, Nacho, 44′).

Els locals, per part seva, a penes van tenir acostaments a la meta de Nil, però les que van tenir l’aprofitaven (1-6, Oscar Seguí, 60′). Això sí, malgrat la inflada derrota, el CE Mercadal mai va entrar en el joc brusc, algu a destacar, atès que en altres ocasions pot donar-se el contrari. En el tram final el desenvolupament va ser pràcticament més del mateix, amb un CCE Sant Lluís buscant ampliar la diferència encara que ja menys apurat però que aconseguía el premi en dues ocasions més (1-7, Ander Coll, 74′), (1-8, Mora, 78′). El partit el va tancar l’equip local amb el gol de MIjallo, (2-8, 82′) i manava els tres punts de manera directe cap a Ses Canaletes.

El dimecres, en canvi, serà una altra partit davant un Rtvo. Boscos què voldrà incomodar als nostres i presentar batalla en la major part de la trobada.

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es