Previa Regional Lliga Menorca 2019 (Lliga Regional), jornada 8

CD Migjorn CD Migjorn
5ª posición, 9 puntos
2 - 2
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
2ª posición, 13 puntos

Domingo 26/01/2020 - 16:30 h Campo: los Nogales - Es Migjorn

Següent aturada, Los Nogales

.

El primer equip vol ratificar el seu bon moment (ho guanya tot des del 15 de Desembre) davant un CD Migjorn que vé de dues victòries consecutives i un empat en les tres últimes jornades. Els quatre triomfs consecutius dels de Víctor Pérez han donat una dosi de moral a la plantilla per a afrontar un tram del calendari que li portarà a enfrontar-se als tres grans favorits al títol de lliga de manera consecutiva (CD Migjorn, UD Mahón i CE Mercadal). No obstant això els pupils del tècnic canari, encara que amb respecte a tots els seus rivals es veuen capacitats per a plantar cara a qualsevol d’ells i fins i tot emportar-se la victòria en uns enfrontaments en els quals hauran de minimitzar errors i ser efectius en les ocasions creades.

L’arrencada en lliga de l’equip esta sent espectacular però no vol detenir-se en aquests quatre triomfs, i amb aquesta idea es desplaça fins a Los Nogales per a enfrontar-se a un equip verd-i-blanc amb el qual ja es va veure les cares en Copa. En els dos partits que van enfrontar a tots dos les victòria van ser per als de Joan Barber (3-0 a Los Nogales i 2-3 a Ses Canaletes). Pérez tindrà de nou la baixa de Pablo Aguado, Joan Orfila i Ronis Silva, però no vol centrar-se l’equip lluisser en els que no estan i sí en els presents. L’estat de gràcia de Peñato (4 gols) i Toni Vinent y Alejandro amb 3 gols cadascún en el començament de lliga esta donant els fruits en el caseller de punts. Peñato, al costat del davanter del CE Mercadal, Guiem Martí, encapçalen la taula de golejadors i això per a un jugador jove i en estat de gràcia no fa més que reforçar la seva moral. En l’apartat defensiu, s’afermen els quatre que més minuts han disputat fins al moment en aquesta línia, Bruno, Ivan, Bolopo i Jordi Enseñat, que estan creixent amb passes de gegant amb tot just 22 anys de mitjana d’edat, incloent al porter Llorenç que s’ha fet amb el lloc de titular sota pals.

Amb tots aquests al·licients el Sant Lluís buscarà el seu cinquè triomf consecutiu, i amb això es vol agafar al vagó del CE Mercadal, líder intractable de la categoria, paraules majors.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es