Previa Juvenil Lliga Menorca 2019 (Lliga 2019), jornada 8

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
4ª posición, 16 puntos
2 - 1
CD Menorca CD Menorca "B"
1ª posición, 19 puntos

Sábado 11/01/2020 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

.

Després de l’aturada de nadal i cap d’any per al juvenil, els de Moyano han de posar les seves mires a Ses Canaletes a tractar de vèncer al CD Menorca B. El partit davant els blaugranas és fonamental per a acostar-se a l’objectiu, que no és un altre que el de la barallar pel títol fins al final. Amb 13 punts i amb dos partits menys que la majoria dels seus rivals, els blaus busquen estrènyer més la classificació davant un rival que comanda la classificació però no pot ascendir. Un partit important per al quadre local que intentarà mantenir el seu objectiu viu i afrontar després els seus dos pròxims partits davant altres dos rivals (Penya Ciutadella A i UD Mahón) que tenen el mateix objectiu que els de Moyano, competir l’ascens fins al límit del calendari.

Era el 14 de Desembre, fa pràcticament un mes, quan els nostres van disputar el seu últim partit i aconseguir la darrera victòria davant la UE Sami (5-0) i entre mitges han passat dues jornades per a la categoria, una d’elles amb trobada ajornada davant el Rtvo. Boscos i l’altra, jornada de descans per als de Ses Canaletes. Ara arriba el moment d’afrontar una costa de gener complicada però alhora il·lusionant davant rivals d’envergadura que exigiran el màxim als nostres.

No obstant això les mires ha d’estar centrades en aquesta primera trobada, més si cap per a no ensopegar en una pedra pròxima intentant visualitzar l’horitzó. El quadre de Víctor Finestres arriba com a líder a feu lluisser, amb uns números de 6 victòries i 1 empat amb 35 gols a favor i 5 en contra en 7 partits. En l’apartat golejador destaquen Denilson amb 6 tants i Pau Riera i Lluc Sans amb 5 cadascun. Les seves dades estadístiques no fan una altra cosa que ensenyar-nos que és un equip fiable en atac i amb gran ordre defensiu que li permet treure els seus partits endavant.

Per part seva, els de Moyano, hauran de centrar-se únicament en si mateixos per a des del xiulet inicial pujar un graó en la seva intensitat demostrada fins avui, i minimitzar errors en camp propi per a no donar avantatges als blaugranas d’arribar ràpidament a zona de finalització. Estar atents en estratègies i aprofitar les oportunitats creades, són les tres principals claus d’un partit de màxima emoció on el col·legiat Joan Coll intentarà repartir justícia.

RD

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es