Homenatge Biel Coll Tortella “Biel Xim”

.

El passat 5 de desembre, abans del partit del primer equip contra el Sòller, el club va fer un reconeixement i un petit homenatge a Biel Coll Tortella, més conegut com “Biel Xim”, que ens va deixar el passat 7 de desembre.

Biel va ser un home sempre lligat al futbol i un gran constancier. Va passar pel CE Constància com a jugador, entrenador, com a pare de jugador i aquests darrers anys com a padrí de jugador. Sempre a la grada vivint el partits amb intensitat i aportant sempre la seva experiència amb els que tenia devora. Un home que ens va deixar a la grada del camp del Sallista, seguint el partit del seu nét, fent una de les coses que més li agradava, mirar un partit de futbol.

Gràcies Biel Xim per tot el que ens vares aportar.

Descansa en pau.

CE Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es