XV Torneig de Futbol Sant Roc

.

Ha estat presentada la quinzena edició del Torneig de Futbol Sant Roc, que enguany comptarà amb la participació del Felanitx de III Divisió, el Petra de Preferent, i el Vilafranca i l’Alqueria, equip amfitrió, de I Regional. L’escenari del torneig serà com és habitual el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca, en aquesta ocasió els dies 15 i 17 d’agost.

Felanitx i Vilafranca disputaran la primera semifinal el dijous 15 d’agost a les 17:45 hores, mentre que l’Alqueria i el Petra jugaran l’altra semifinal el mateix dijous 15 d’agost a partir de les 20 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dissabte 17 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:45 hores entre els equips perdedors de les dues semifinals, i a partir de les 20 hores la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta edició XV del torneig. Manacor, doble campió, Ferriolense, Santanyí, aquest per quatre vegades, a part de l’Atl. Balears, Serverense, Felanitx, Cardassar, Cala Millor i Alqueria –dues vegades, campió el 2018-, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es