Campanya de socis CE Constància

.

Fa uns dies es va presentar la campanya de socis del CE Constància sota el lema #FEMConstància. Un lema que fa relació a que aquesta temporada el club inquer tindrà un equip femení. Enguany, com a novetat, hi haurà un preu únic de 50€. Un dels preus d’abonats més econòmics de la Tercera Divisió balear. L’objectiu és augmentar la massa social del club i omplir el Nou Camp els dies de partit. L’aportació dels socis és fonamental pel bon funcionament del club. Tot aquell que es vulgui fer soci es pot acostar a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00.

CE Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es