Previa Lliga Preferente Juvenil Menorca (Lliga Preferent Juvenil Menorca): CCE Sant Lluis – CE Ferreries

.

El gran objectiu marcat pel tècnic José ángel Moyano per al seu equip juvenil, competir fins al final la competició de lliga juvenil insular, arranca a Ses Canaletes (diumenge, 10:30 hores) amb l’amarg sabor de la derrota en l’última jornada de Copa que va fer que els locals quedessin fora de la fase final de la competició copera. En l’inici d’un nou objectiu, i amb el CE Ferrerias com a primer rival en el camí, els nois del tècnic basc no volen pensar en una altra cosa que en la de vèncer en la trobada més immediata.

La Lliga ha estat apuntada com el gran objectiu de la temporada. El bagatge del Sant Lluís en el torneig domèstic en les últimes temporades fa indicar que s’està treballant correctament en el futbol base, no obstant, això no s’ha traduït en un ascens del juvenil a una competició que ja coneix.

Ara toca lluitar en la competició que premia la regularitat i el CE Ferrerias és el primer rival. Dues setmanes sense un partit del juvenil el conjunt blue tornarà a jugar davant la seva afició en l’inici d’una nova competició.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es