7-0 En l’amistosós contra el Santanyí

.

La plantilla ha disputat avui un amistós a Son Malferti contra el Santanyí. El resultat, poc important en aquests casos ha estat de 7 a 0 (3 gols d’Hugo Díaz, un de Fullana, un de Pedro Ortiz, un de Samuel Shashoua i un altre de Nuha). Manix volia veure en acció els dos darrers fitxatges, Yelko Pino i Samuel Shashoua, titulars avui, juntament amb altres jugadors que han disputat manco minuts en aquest inici de temporada com Nacho Heras, Hugo Díaz, Biel Guasp o Pedro Ortiz. Bones sensacions de tot l’equip, especialment del darrer en arribar, Samuel, molt participatiu i encertat. Pedro Ortiz ha atès els mitjans en acabar.

Pedro Ortiz: “Molt content, he tengut oportunitat de jugar, toca seguir sumant i aprofitar el màxim els minuts. Ara toca Sabadell, partiti difícil però si feim la nostra feina i treballam podem aconseguir els tres punts. Manix ha parlat molt amb mi, hi ha molta confiança, me dóna minuts i jo els aprofit. Tenc l’oportunitat d’estar al primer equip, mai ho pensava i ara al màxim“.

Hugo Díaz: “Duia temps sense jugar 60′ i aprofit per agafar ritme de cara a quan consideri oportú el míster que jugui en lliga. Contra l’Ejea se’ns anà el partit en 5′, malgrat acosar el rival no poguérem sumar, un dia d’aquest que no entra i no guanyes. Esper un partit contra el Sabadell com l’any passat, esperem que enguany ni se duguin el punt de l’empat de l’any passat. Sempre estic preparat per jugar”.

La plantilla torna a entrenar demà a les 10:30 hores i els jugadors Kike López, Nacho Heras, Álvaro Vega, Miquel Amengual i Marc Rovirola, a més de representació de l’ATB FEM i dels veterans, inauguraran demà a les 19:00 a Campos la penya balearica Can Serraller.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es