Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 4 – 0 CD Migjorn

Injecció de moral

Jornada 14, Sábado 14/04/2018 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
4 0
CD Migjorn

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Alvaro Rotger, Carlos Stainer, Jose Manuel Herrera, Gabriel Llabres, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Juan Orfila, Jose Angel Moyano y Alberto Salvador.

Sustituciones: Carlos Segui por (min.64), Angel Ricardo por Basilio Enrich (min.68), David Morente por Javier Zurbano (min.73) y Julian Garcia por Alberto Salvador (min.77)

CD Migjorn: Jesus Sastre, Ivan Garcia, Lautaro Valentin, Borja Martin, Toni Pons, Juan Villalonga, Adrian Albert, Gesbon Uziel, Cristofol Huguet, Antoni Huguet y Josep Sales.

Sustituciones: David Torres por Ivan Garcia (min.46), Antonio Sales por Antoni Huguet (min.59), Albert Gonzalez por Juan Villalonga (min.73) y William Kerr por Josep Sales (min.73)

Goles: 1-0 Alvaro Rotger (min 26), 2-0 Jose Manuel (min 36), 3-0 Gabriel Llabres (min 54) y 4-0 Javier Zurbano (min 58)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual. asistido por Luis Grande Mercadal y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Gabriel Llabres (amarilla, min 70) y David Morente (amarilla, min 85) para el CCE Sant Lluis. Toni Pons (amarilla, min 42) y Adrian Albert (amarilla, min 71) para el CD Migjorn.

Comentario:

L’equip d’Elias Noval va tirar d’artilleria pesada per golejar al CD Migjorn a Ses Canaletes (4-0) i va sumar uns tres punts importants per reforçar la moral del grup. El conjunt de Víctor Perez no es va trobar còmode sobre el verd lluisser i va acabar portant-se una golejada, encara que va tenir les seves opcions de posar un altre guió al partit, no obstant això, la seva falta de gol els va condemnar davant un CCE que es va donar un festí en el segon temps. Va poder vèncer l’equip de Noval per més gols, però Jesús Sastre va rentar la cara als de Pérez en diverses intervencions de mèrit que van evitar una golejada major en la segona part.

És veritat que va arrencar igualat el partit, però el CCE es va llevar ràpidament els nervis i va superar en cada jugada als verd-i-blancs. Si en la primera meitat els de Noval van evidenciar molt bones sensacions, va esser després del descans quan van bombardejar a l’equip migjorner, en els primers 15 minuts que va deixar als de Pérez sense arguments per buscar sumar a Ses Canaletes.

L’entrada en l’onze de Toni Vinent, era una de les principals novetats del tècnic asturià, el jove migcampista lluisser va començar a bon nivell, filtrant passades de molts quirats als davanters, i els de Pérez no acaben de trobar la formula per detenir aquesta superioritat numèrica per dins. En una d’aquestes, Zurbano es va plantar davant de Sastre, però el meta va aconseguir desviar la rematada del davanter navarrès, com a conseqüència del rebuig, els visitants van enllaçar una contra de vertigen que va deixar a Toni rematant de vaselina davant d’Oscar, impactant la pilota en el pal, de l’1-0 va poder passar-se al 0-1.

Els locals van créixer gràcies a un imponent defensa, a la perseverança de Basili per banda dreta i el treball al centre del camp de Manu i *oyano que descongestionaven amb criteri.

En el minut 26, una falta lateral botada per Toni Vinent va acabar en els peus d’Álvaro, que no va perdonar i va avançar als locals. El tant no va retirar opcions als verd-i-blancs, que s’aprofitaven d’un parell d’errors en la saga local per arribar amb perill, però sense punteria. Qui si va encertar, va anar Manu, després d’un servei de cantonada botat per Bili, el veterà migcampista lluisser, va anotar el 2-0 en el 36, tercera setmana consecutiva, que el capità gaudia de l’alegria del gol.

El descans no va refredar al CCE Sant Lluís, al contrari, els blaus van sortir amb el ganivet entre les dents. Se sabien millors, i l’electrònic així ho reflectia. I es va deslligar la bogeria. Minut 54, cavalcada de Basili per banda dreta i centre al segon pal per a l’arribada de Bili, que de cap posava el 3-0. Tan sols quatre minuts després, un xut de Bili que rebutjà Sastre, va acabar en els peus de Zurbano, que en boca de gol, només va haver d’empènyer la pilota al fons de les malles, partit tancat i aclarit.

Amb el partit sentenciat, el carrusel de canvis va mantenir el nivell dels locals, però l’efectivitat va caure en descens i el marcador ja no es va moure.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es