Crónica Preferente: Penya Ciutadella Esportiva 3 – 2 CCE Sant Lluis

Sense premi a Son Marçal

Jornada 7, Sábado 17/02/2018 - 16:30 h
Penya Ciutadella Esportiva
3 2
CCE Sant Lluis

Campo: Son Marçal - Ciutadella
Ver jornada

jugada del partido

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva: Josep Arguimbau, Raul Capo, Gabriel Moll, Francec Xavier Barber, Edgar Llabres, Miguel Enrich, Xavier Marques, Jose Luis Villalonga, Gabriel Medina, Ignasi Huguet y Joan Bautista Llorens.

Sustituciones: David Florit por (min.65), Eduard Stiven por Ignasi Huguet (min.71), David Fullana por Edgar Llabres (min.83) y Cristobal Bosch por (min.86)

CCE Sant Lluis: Noel Segui, Basilio Enrich, Alberto Salvador, Jose Angel, Alvaro Rotger, Jose Manuel, Carlos Stainer, Frank Bonilla, Javier Zurbano, Antoni Vinent y Nacho Mateo.

Sustituciones: David Morente por Carlos Stainer (min.67) y Angel Ricardo por Frank Bonilla (min.77)

Goles: 0-1 Javier Zurbano (min 27), 1-1 Xavier Marques (min 33), 2-1 Raul Capo (min 37), 2-2 Jose Manuel (min 67) y 3-2 Edgar Llabres (min 74)

Árbitro: Victor Moll Moll. asistido por Jesus Taltavull Marques y Oscar Alfredo Benejam Suarez.

Tarjetas: Gabriel Medina (amarilla, min 63) y Jose Luis (amarilla, min 78) para el Penya Ciutadella Esportiva. Alvaro Rotger (amarilla, min 35) y Jose Manuel (amarilla, min 55) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El Penya Ciutadella va sumar la seva primera victòria de la temporada en lliga després de derrotar a Son Marçal al CCE Sant Lluis d’Elias Noval (3-2) gràcies a una gol d’Edgar a la recta final del partit que deixava els tres punts a Ciutadella. El tècnic asturià, que segueix sense poder comptar amb peces importants per lesió, va tornar a dibuixar un onze amb clara intenció de treure els tres punts del feu groc, bé és cert que els locals van anotar el tant que fet i fet els va donar la victòria quan millor estaven els nostres que van merèixer una mica més segons sembla sobre el verd.

A l’equip de Pere Vadell li va costar més del que s’esperava l’arribar amb claredat a la meta de Noel i els nostres amb el pas dels minuts anaven trobant-se més còmodes el que els servia d’alè per sumar la victòria que els ficaria de ple en la lluita pel títol.

No aconseguien els blaus trencar la fèrria defensa dels ciutadellencs, i no va ser fins a ben entrat el primer temps quan van poder avançar-se els visitants amb un gol de Zurbano a passada de Nacho, era el minut 27. No obstant això, poc durà l’alegria als lluissers, atès que, quatre minuts després d’avançar-se, veia com Xavi Marquès, de fort tret batia a Noel i posava la igualada. Després del tant local, el partit entrar en una fase de desconcentració per part de tots dos, influenciat per les protestes dirigides cap el col·legiat que no tenia a cap dels dos equips satisfet amb la labor feta fins al moment. En el minut 37, una pena màxima decretada pel col·legiat per una soposada enganxda entre Alvaro a Biel Medina acabar amb Raul Capó batent a Noel des de el onze metres, el porter visitant apunt va estar de detenir l’esfèric.

Dos minuts després i a la vora del descans eren els de Noval que demanaven el mateix criteri en àrea rival, una altre enganxada d’un defensa local sobre Moyano quan aquest es disposava a rematar de cap un servei de cantonada, no va tenir el mateix criteri per part del col.legiat. Amb 2-1 en el marcador i els dos equips en “modo” pausa, la volta de vestuaris va portar amb si els millors minuts dels de Noval.

Una falta lateral botada per Toni Vinent era rematada de cap per Manu en el segon pal, era el 2-2 en el minut 67. Era un partit obert, intens i en el qual tots dos volien sortir victoriosos. El tant de l’empat va portar amb si els millors minuts dels blaus en la trobada, claredat d’idees, arribades per tots dos costats però les intervencions del meta Pepe evitaven el que podia ser el tercer tant visitant.

Mancant poc més de 15 minuts per al final, la pilota li va quedar franca a Edgar en la frontal de l’àrea, i el jove davanter ciutadellenc va perforar la porteria de Noel per celebrar el tercer tant local i donar al seu equip els tres punts.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es