Crónica Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 1 – 1 CE Alaior

Jornada 7, Sábado 13/01/2018 - 17:00 h
CCE Sant Lluis
1 1
CE Alaior

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Adria Torres, Ismael Ruiz, DamiÀ Vinent, Raul Previ, Joan Olives, Pablo Rodriguez, Jose Jorda, Victor Gomila y Carlos Rincon De.

Sustituciones: Josep Mascaro por Joan Olives (min.76)

CE Alaior: Manel Ligero, Ivan Mercadal, Pere Artieda, Isaac Barro, Juan Luis, Guillem Andreu, Raul Sintes, Mohamed El Hajoui, Darwin Sintes, Sergio Diaz y Hugo Florit.

Sustituciones: Ismael Gonzalez por Raul Sintes (min.45), Alberto Torres por Darwin Sintes (min.58), Joan Bassa por Sergio Diaz (min.82), Oscar Carreras por Isaac Barro (min.84) y Pau Payeras por Mohamed El Hajoui (min.90)

Goles: 1-0 Adria Torres (min 17) y 1-1 Darwin Sintes (min 23)

Árbitro: Francisco Navarrete Quesada.

Comentario:

CCE Sant Lluís i CE Alaior han empatat un partit ple d’alternatives, sense control en el joc i en el que va poder guanyar qualsevol, encara que l’empat final (1-1) és equànime i fa justícia amb el que ha passat durant els noranta minuts.

L’equip de Moyano tractava de confirmar avui la millora experimentada en les últimes jornades i els albinegres buscaven la victòria per posar terra pel mig amb els de Ses Canaletes que es trobaven amb els mateixos punts.

Tot i recuperar a Isma Ruiz, de tornada després lesió, el tècnic basc va haver de tornar a moure la seva rereguarda per les baixes per lesió de Benja i la de Quimi amb problemes durant tota la setmana. Tot i això, el tècnic local va seguir apostant per Adria Torres com a referència per percudir contra la saga albinegra i tenir mes arribada en punta d’atac.

El primer temps va ser de domini altern, tot i que les ocasions arribaven amb més claredat en el bàndol local. Al minut 16, Adri Torres aprofitava una d’elles per batre Manel Ligero i posar el 1-0. Malgrat estar per darrera, el conjunt visitant, que ja va fer un gran partit a Ses Canaletes a la Copa, seguia buscant les idees d’Hugo i Isaac, les seves principals armes ofensives. Una pilota al pal d’Adria Torres va poder ser el segon, però, en una badada al servei d’una falta, acaba amb la rematada de Darwin, lliure de marca, que va suposar la igualada.

El partit seguia sense un clar dominador i va marxar al descans amb les taules que no deixaven a cap dels dos content. La tornada després del pas per la caseta, porta amb si un canvi en el quadre visitant, l’entrada d’Alberto donava més verticalitat als de Felip Gornés.

El control del esfèric i el ritme del partit estava absent, un “correcalles” que posava en perill la victòria de qualsevol dels dos. Amb el pas dels minuts, els espais al centre del camp s’anaven engrandint i això podia beneficiar els lluissers si aprofitaven alguna situació per servir el baló a Adria Torres a l’esquena dels centrals. Va haver d’intervenir Manel a una rematada de Raul que marxava directe a gol. El mateix Raul, va tornar a provar el xut, però aquesta vegada va ser el pal dret el que evitava que el segon gol pugés al electrònic.

Amb el partit arribant al tram decisiu, un estirada providencial de Llorenç a xut allunyat de Isma va poder ser l’1-2, el porter envià a córner de forma espectacular. Quedava poc temps per a més, un parell de jugades amb aldarull dins de les àrees va ser el més perillós d’aquest últim tram de matx, però el marcador va quedar tal qual estava i el repartiment de punts allunya tots dos del cap.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es