Sense intuir-ho, l’equip juvenil es va emportar un bon cop a l’Estadi Mahones, la derrota davant el CD Menorca B li porta a haver de vèncer almenys en dos dels seus tres propers partits si vol ser a semifinals. Amb tan sols dues jornades disputades, ja s’advertia que qualsevol ensopegada pot suposar complicar l’accés a la següent ronda, però, tampoc cal dramatitzar però si reflexionar sobre els errors i el perquè.

L’equip, que podia presumir d’una solidesa defensiva implacable, va patir moltíssim contra els maonesos. L’equip no va tenir la seva millor tarda i tan sols en els instants finals del partit, ja amb tot en contra va estar una mica mes segur que durant la resta del partit. No va ser un problema d’actitud, era el mateix onze que va derrotar al CF Sporting en el debut tot i que amb molta menys tensió, cosa totalment necessari en una competició com aquesta.

Moyano va entendre que no necessitava canvis, tan sols l’entrada de Victor Gomila per Pablo, que va ser baixa a última hora. Després del bon debut a casa, el tècnic basc va voler jugar amb tot i buscar la primera plaça del grup. Al final, va arribar una mica just, una derrota (2-0) davant un rival que va tenir molta més tensió competitiva. El gol de Robin als 20 minuts i després d’un error defensiu a la sortida d’un córner posava als de Victor Finestres per davant.

Als de Ses Canaletes se li havien fos els llums i ja va patir abans amb dos errors en la passada i / o control que ocasionaven ràpids atacs dels locals a la recerca del segon.

El segon temps va ser un calc del primer, però, el caràcter dels nostres ressorgir de les cendres en els últims 20 minuts. Res més començar el segon acte, error en la entrega de Cicuendez que aprofita Rivero als tres minuts de la represa per donar un cop, gairebé definitiu. Amb els canvis i la major tensió en el seu joc, els nostres reaacionaren a la recerca d’escurçar distàncies, un parell de xuts de Adri i sobretot una rematada de Isma que impacta a l’esquena d’un defensor van ser les oportunitats més clares per retallar distàncies.

Amb un quart d’hora per davant, no hi havia res perdut, l’equip va treure el seu orgull, però no va ser suficient, la desconexion de l’inici va ser massa càrrega per a donar-li la volta al marcador.

Derrota justa i merescuda, reflexionar, treballar, connectar-se i demostrar aquest bon caracter i disciplina que té aquest equip. Visita al Municipal del Sami el proper cap de setmana (dissabte, 18:15 h.) per enfrontar-se al Rtvo. Boscos, aquesta és la propera parada.