El CD Manacor posa en Marxa la seva cantera de Fútbol Femení

Fútbol Femenino en el CD Manacor

De cara a la temporada 2017-2018 es crearà una secció de futbol femení per donar una alternativa a totes aquelles nines que volen aprendre o seguir jugant a futbol
Manacor, 27 de Juny del 2017.
El Club Deportiu Manacor ha decidit emprendre un nou projecte, que consisteix en la creació d’una cantera per a nines de tota la illa, que tinguin la voluntat de gaudir del futbol i de fer-ho en un entorn de professionalitat i confiança, dins una estructura forta i estable.
El projecte pretén donar una nova opció a tots aquelles nines que vulguin practicar el futbol femení, i fer-ho amb equips únicament format per a nines.
La voluntat del Club es crear equips a partir de nines de 6 anys i així anar creixent, tot hi que el Club està obert a la possibilitat d’inscriure equips de més categories. Per aquelles nines menors de 6 anys, hi ha l’opció de començar amb l’escoleta del Club.
Totes elles, tindran l’opció de jugar amb equips completament femenins i federats a la FFIB, per poder competir i entrenar a tots els nivells.
El futbol femení esta cada vegada més en alça, actualment i segons dades de la RFEF és el cinquè esport més practicat per a dones a nivell estatal. Per tot això “creim que és el moment ideal per obrir aquesta nova secció i donar l’oportunitat a totes les nines interessades de jugar a futbol”.
Per a més informació:
Coordinador futbol femení, Llorenç Mesquida: (0034) 637 16 38 38
Oficina del club: (0034) 971 55 28 61

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.