Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 1 UD Mahon

Jornada 13, Sábado 01/04/2017 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
2 1
UD Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Basilio Enrich, Jose Manuel Herrera, Antoni Vinent, Isaias Pons, Javier Zurbano, Miguel Angel Coll, Juan Orfila y Alberto Salvador.

Sustituciones: Othman Boutajbirt por Carlos Segui (min.61), Ricardo William por (min.74), Carlos Stainer por Antoni Vinent (min.74) y Juan Sola por Alvaro Rotger (min.78)

UD Mahon: Ramon Verdu, Sergio Riudavets, Omar Gomez, Octavio Orfila, Jose Cardona, Luis David, Pedro Rafael, Santiago Cabiro, Jose Luis, Javier Lacueva y Jaime Clavijo.

Sustituciones: Tiago De Oliveira por Jose Luis (min.54), Jonathan Perez por Jose Cardona (min.65), Miguel Angel por Santiago Cabiro (min.65) y Joan Coll por Pedro Rafael (min.74)

Goles: 0-1 Luis David (min 2), 1-1 Javier Zurbano (min 43) y 2-1 Ricardo William (min 77)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual. asistido por Oscar Alfredo Benejam Suarez y Pascual Vidal Coll.

Tarjetas: Carlos Segui (amarilla, min 8), Javier Zurbano (amarilla, min 20), Miguel Angel (amarilla, min 59), Javier Salvador (amarilla, min 59), Alberto Salvador (amarilla, min 71) y Alvaro Rotger (amarilla, min 73) para el CCE Sant Lluis. Pedro Rafael (amarilla, min 38) y Miguel Angel (amarilla, min 85) para el UD Mahon.

Comentario:

El CCE Sant Lluís va fer ahir el que ningú havia aconseguit fins al moment: guanyar al líder i invicte UD Mahon en un partit mogut que va tenir una espectacular presència d?espectadors a la grada del Municipal lluisser. Els de Miki Gomila van superar en intensitat i millor encert en els moments decisius del partit que fet i fet li van servir per aconseguir els tres punts (2-1).

En un partit molt intens, l?equip de San Carlos va marxar a lleuger avantatge res més començar, als dos minuts, Luis Martinez aprofita una cavalcada per banda esquerra d?Omi que deixa el esfèric al golejador maonés que va batre a Javi, malament començaven les coses per als locals. I és que l?equip de Juan Romero va poder haver sentenciat el duel a la primera part perquè a part del gol, va fallar Camacho davant el porter lluisser. En uns primers instants de partit, on els locals no acabavan de sincronitzar el seu engranatge, el pas dels minuts els va anar donant mes opcions de triomf. Una rematada de cap de Zurbano que es topa amb la gran intervenció de Rai, minut 40, va ser l?avantsala de l?empat al marcador. Zurbano, ara si, aconseguia batre el porter visitant i posar un empat a un que bé mereixien els locals amb l?evolució que anaven tenint amb el pas dels minuts.

Una llàstima que arribés el descans perquè el primer temps va ser una meravella i el CCE amb el transcórrer de la trobada es trobava cada vegada més còmode. Dos bons equips cara a cara anaven disputant un partit que posava el cor en un puny a ambdues inxades. El cos tècnic local, va donar en el minut 60 un nou aire a l?equip amb l?entrada de Riki per Carlos, el CCE anava decidit a pel partit. Amb els riscos que s?assumien en defensa, una claríssima ocasió de Luis Martinez, que tregue Javi sota pals in extremis es va convertir en l?última acció perillosa dels maonesos en el que quedava de partit.

En una jugada portada de principi a fi per Basili, Zurbano i Ricki acaba amb el davanter lluisser davant Rai, 2-1 minut 78 i deliri a les grades de Ses Canaletes. Quedava temps per davant, i el líder tenia dinamita en atac, les contres es convertien en la millor carta dels de Miki Gomila que no van poder sentenciar en un parell d?arribades de Othman i Riki en velocitat. Els de Juan Romero van recórrer al joc mes directe, però alla va aparèixer la seguretat defensiva local que desconnecta als de Maó per arrencar tres punts que li permeten enfilar-se als nostres a la cinquena plaça, a falta que finalitzin les trobades d?aquesta setmana .

Set punts dels últims nou possibles, donen mes moral als blaus en aquesta part final del campionat. Proxima trobada, un altre coco, la UE Sami que busca aconseguir atrapa al lider, difícil sortida però bona ratxa dels nostres.

Fotos de Jaume Anglada.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es