Crónica Lliga Preferente Juvenil Menorca: UD Mahon 2 – 1 CCE Sant Lluis

Jornada 6, Sábado 04/02/2017 - 16:30 h
UD Mahon
2 1
CCE Sant Lluis

Campo: San Carlos-Maó
Ver jornada

Jugada del partido

Alineaciones:

UD Mahon: Hicham Chorfi, Adria Borbolla, Pau Catchot, Jordi Joel Montesdeoca, Rafael Flores, Marco Cano, Omar Hamadi, Daniel Jimenez, Yassin Achkoukar El, Musa Mohamed y Marti Isern.

Sustituciones: Francisco Ramos por Omar Hamadi (min.66) y Enrique Sebastian por Marti Isern (min.79)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Joaquin Guarino, Benjamin Vicente, Pablo Rodriguez, Ivan Pons, Adria Torres, Joan Sintes, DamiÀ Vinent, Raul Quevedo, Adrian Fortuny y Eric Victory.

Sustituciones: Raul Previ por Pablo Rodriguez (min.58) y Francisco Javier por Benjamin Vicente (min.69)

Goles: 0-1 Adrian Fortuny (min 4), 1-1 Yassin Achkoukar (min 31) y 2-1 Adria Borbolla (min 44)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Musa Mohamed (amarilla, min 15) para el UD Mahon. Pablo Rodriguez (amarilla, min 36) y Benjamin Vicente (amarilla, min 55) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El CCE Sant Lluís va caure derrotat per la mínima (2-1) a San Carlos dins de la sisena jornada de Lliga Juvenil. Amb aquest marcador, els blaus continuen molt a prop de la zona d’ascens, ara a cinc punts dels de San CarlOs, líders de la categoria, encara que amb un partit menys per als de Noval. El seu bon començament de lliga es tradueix en tres victòries en cinc partits jugats per un total de nou punts a la classificació.

L’equip dirigit per Elias Noval ha perdut una gran oportunitat de puntuar. El lluisser Adria Fortuny obria el marcador a la contra al minut quatre, després d’aprofitar el rebot d’un baló dividit entre Damia Vinent i un davanter local que deixar a Fortuny davant Chorfi batent de fort tret, es portavan només quatre minuts de joc

En un partit on el futbol brilla per la seva absència, la necessitat de victòria dels dos equips deixa el control de l’esfèric per a ningú. Tots dos equips van anar avançant en la trobada amb una alta intensitat que en ocasions feia a saltar espurnes entre els pupils de Kike Romero i Elias Noval.

La gran actitud dels de Ses Canaletes demostrava que eren plenament conscients de la importància de treure un resultat positiu de la seva visita a Maó, però a la vora del descans i en dues jugades pràcticament consecutives, els locals van aconseguir capgirar el marcador amb tota la segona part per davant.

Amb el 2-1 a favor dels locals es passa a una segona meitat encara molt més intensa que la primera, però, a mesura que anava pujant aquest nivell d’intensitat en el partit desapareixia encara més el poc futbol que van brindar els dos equips. Els de Noval van empenya amb mes criteri que els de Romero que s’encomanaven a les jugades individuals dels seus dos foranis, Omar i Musa, que posaven en alguns compromisos els aguerrits defensors visitants.

No obstant això, va poder passar de tot en els últims quaranta-cinc minuts, un remate de cap desprestigio d’una falta frontal rematada per Damia al travesser va poder ser l’empat, poc després, i en una acció pràcticament idèntica, de nou Damia va tornar a enviar el esfèric a la fusta de la meta de Chorfi per rebutjar posteriorment la defensa local.

A la contra va poder sentenciar el local Musa, però la gran intervenció de Llorenç en un mà a mà del davanter local acaba per donar més emoció si cap al final del partit. Els canvis de tots dos equips van fer mantenir la intensitat de tot el matx, però al final, els de Kike Romero van deixar els tres punts a San Carlos per desesperació visitant que va veure com va perdre una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula en aquesta Lliga Juvenil que tendra emoció per etiquetar al campió.

El CCE Sant Lluís jugarà el pròxim partit de la lliga el dissabte 11 febrer a les 17:00 hores a Ses Canaletes davant el CE Alaior, un altre partit complicat per als de Noval que volen seguir vius i que no han dit la seva última paraula.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es