Crónica Preferente: CF Sporting de Mahon 4 – 2 CCE Sant Lluis

Jornada 2, Sábado 17/12/2016 - 18:30 h
CF Sporting de Mahon
4 2
CCE Sant Lluis

Campo: Municipal de Maó
Ver jornada

jugada del partido

Alineaciones:

CF Sporting de Mahon: Cristobal Triay, Marc Ferrando, Jose Ojea, Sergi Sanchez, Miguel Capo, Oscar Francisco Huguet, Adria Lorenzo, Juan Pons, Pedro Guarino, Marc Vidal y Cristian Morales.

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Alejandro Fernandez, Lluis Busutil, Alvaro Rotger, Jose Angel, Antoni Vinent, Jose Manuel, Javier Zurbano, Lorenzo Torrus, Pedro Cardona y Basilio Enrich.

Goles: 1-0 Adria Lorenzo (min 35), 2-0 Pedro Guarino (min 39), 3-0 Pedro Guarino (min 48), 4-0 Sergi Sanchez (min 51), 4-1 Javier Zurbano (min 88) y 4-2 Javier Zurbano (min 90)

Árbitro: Ruben Bagur Morro. asistido por Luis Grande Mercadal y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Adria Lorenzo (amarilla, min 23) y Jose Ojea (amarilla, min 74) para el CF Sporting de Mahon. Lluis Busutil (amarilla, min 1) y Alejandro Fernandez (amarilla, min 48) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El CCE Sant Lluís arribava tocat al partit d’aquest dissabte, ja que venia d’una setmana d’entrenaments amb moltes baixes per malaltia que va obligar a tècnic local a modificar les sessions i adaptar-se a les circumstàncies, amb aquesta targeta de presentació entra l’equip de Micki Gomila en el partit, amb la definitiva baixa d’Alberto i Juan Sola per malaltia que no van poder estar a l’disposició del grup i la presència a l’onze de Moyano i Alvaro ranquejants, els lluissers van ser de més a menys en intensitat davant un rival que va ser clar mereixedor de la victòria per aquesta marxa mes que li va donar al partit i que li va servir per endur uns merescuts tres punts en un partit en què els visitants només van tenir opcions després de l’1-0 aconseguit per Adri que avançava als de Juanan Gomez en el minut 35.

En el tram de partit que va ser del 35 al 40, els de Micki Gomila van gaudir de dues clares ocasions de perill, la primera d’elles, un mà a mà de Moyano amb Cris que el porter sportinguista va aconseguir aturar i la següent, tan sols un minut després, amb un xut des de àrea gran de Manu que es marxa alt per poc. Coses del futbol, en la següent jugada, minut 39, Pedro Guarino aprofitava una errada individual del porter Javi per posar els seus 2-0, amb un xut des de fora de l’àrea que el porter lluiser no aconseguir blocar,  l’esfèric acabar al fons de la meta visitant, era un cop gairebé definitiu.

Tenia que sortir a retallar distàncies com més aviat millor l’equip lluisser després del descans, amb l’entrada de Isaias per Alvaro, que només va poder disputar els primers 45 minuts per malaltia, els de Micki Gomila es van trobar amb el gol de Pedro Guarino al 48 per deixar tancat un partit en el qual els lluissers van estar presents però no van disputar.

El gol de Sergi Sanchez al 50 feia més sang a un tocat CCE que només va poder maquillar el resultat en els instants finals amb dos gols consecutius de Javier Zurbano que no feien mes que maquillar el marcador. El comiat del 2016 per als lluissers va ser trist en una trobada on aquest plus de mes intensitat que va posar l’equip de Juanan Gomez li bastar per emportar-se merescudament la victòria.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es