Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.B): CCE Sant Lluis 1 – 2 CD Menorca “B”

Jornada 4, Sábado 03/10/2015 - 16:30 h
CCE Sant Lluis
1 2
CD Menorca

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Bruno Emendatori, Joan Marc Venegas, Alex Gonzalez, Joaquin Tuduri, DamiÀ Vinent, Alejandro Joven, James Glass, Guillem Sintes, David Carreras y Luis Martinez.

Sustituciones: Lev Santiago por Luis Martinez (min.50), LlorenÇ Olives por Victor Cicuendez (min.52), Alexis Jose por Alejandro Joven (min.65) y Rolfy Moreno por (min.76)

CD Menorca “B”: Xavier Crespo, Alejandro MarquÉs, Jose Enrique, Carlos Lluch, Raul Villalonga, Eric Camps, Francisco Sola, Alex Romero, Juan Baltazar, Enric Lluch y Adrian Fortuny.

Sustituciones: Jordi Alonso por Xavier Crespo (min.46), Jonatahan Moya por Alejandro MarquÉs (min.52), Xavier Venturini por Adrian Fortuny (min.60), Antonio Frnandez por Enric Lluch (min.75) y Darwin Sintes por Juan Baltazar (min.79)

Goles: 0-1 Adrian Fortuny (min 24), 0-2 Alejandro MarquÉs (min 43) y 1-2 Guillem Sintes (min 76)

Árbitro: Nil Torras Cubas.

Tarjetas: Juan Baltazar (amarilla, min 58), Xavier Venturini (amarilla, min 71), Francisco Sola (amarilla, min 77) y Raul Villalonga (amarilla, min 90) para el CD Menorca “B”.

Comentario:

No va poder ser, l’equip Juvenil de Elias Noval va caure derrota per 1-2 davant el CD Menorca B en el seu segon partit com a local i davant un rival que amb l’encert de cara a porta del primer temps li va ser suficient per emportar-se uns tres punts que eren importants per a tots dos i que al final van caure del costat mahones.

En un primer temps on els de Van Walre van ser millors, van sentenciar el partit a partir del minut 24 amb un gol de l’exlluisser, Fortuny, i a la vora del descans, el tant de Marques posava massa terra pel mig que en el segon acte van intentar escurçar els de Noval encara que sense arribar a igualar el resultat.

Els locals amb Guiem i David Carreras a llança d’atac buscaven sorprendre a la contra a un equip blaugrana que portava la maneta del partit amb Romero i Camps al centre del camp. Un parell de trets de Vidal en els primers 15 minuts van ser rebutjats amb encert per un encertadíssim Cicuendez, que repetia titularitat a la porteria i que com en lel partit anterior va retre a gran nivell.

En l’esmentat minut 24, una pilota a l’esquena per al desmarc de ruptura de Fortuny va ser aprofitat per aquest per batre el meta lluisser per sota, era el 0-1. Els locals tot i el gol seguien ordenats i tenint clar els seus punts forts en atac, encara que el treball de la parella de centrals dels de Van Walre aconseguia aturar les enbestidas. Quan semblava que amb el 0-1 s’arribaria al descans, el gol psicològic al 43 de Marques era massa càstig per a un CCE treballador.

El pas per vestuaris retornar al terreny de joc a un equip local molt més intens que en els primers 45 minuts que amb un passet al capdavant mes donat per la rereguarda i la capacitat de treball fins a l’últim instant els ficava de nou en el partit.

Fruit d’això, de nou Guiem anotava per als seus en el 76, amb 14 minuts encara per davant i amb el partit revolucionat, aspecte que interessava als de Noval en les seves ànsies per almenys aconseguir un punt. Però els blaugranes van saber controlar les envestides locals perquè, amb el xiulet final, endur-se una victòria que deixa als de Noval amb un sabor agredolç per la diferència de la primera part a la segona.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es