Partido Amistoso Regional Preferente: CCE Sant Lluís 1-1 CD Menorca

Saludo de los equipos

CCE Sant Lluís i CD Menorca han empatat a un en el partit amistós que enfrontava als dos al Municipal de Ses Canaletes. En una trobada entretinguda i que ha servit a tots dos tècnics per a realitzar les proves normals en aquesta part de la pretemporada, a deixat a tots dos equips satisfets amb lo vist sobre el municipal lluisser.

En una trobada típic de pretemporada, els de Moyano han millorat respecte al seu primer compromís de la setmana anterior encara que al final, un gol de Maxi evita la victoria per als locals.

En una primera part entretinguda on als dos equips anaven a poc a poc trobant el seu lloc sobre el terreny de joc, van ser els de Tolo Rosello els que van gaudir de la millor ocasió del primer acte, quan després d’una imprecisió local la pilota va acabar al pal de la meta defensada per Cristian. Amb el resultat d’empat a zero es va arribar al descans necessari per a tots dos equips.

La tornada de vestidors va portar un CCE molt massa vertical encara que poc a poc els de Rosello anaven inquietant a la meta lluissera. Però el primer a avançar-va ser el conjunt de Moyano amb un gol del juvenil Guiem que avançava als locals en el minut 65 de partit.

Amb la lleugera avantatge per als locals, el CD Menorca cerca amb mes ganes la meta del CCE, tot i que els locals anaven realitzant una gran tasca defensiva que donava al trast amb les intencions dels de Rosello.

Però en el minut 75, un gol de Maxi, posava les taules al marcador que ja no es mouria en els 15 minuts restants. Ho van intentar tots dos, però les forces començaven a flaquejar. Al final 1-1 i una nova prova per als de Moyano que esperen aconseguir la seva primera victòria aquest mateix dimecres a partir de les 20.30 h. davant el CD Migjorn en el tradicional partit de festes patronals.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es