Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 2 UE Sami

Jornada 9, Sábado 28/02/2015 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
0 2
UE Sami

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

Jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago Ramon Quevedo, Alvaro Rotger, Carlos Stainer, Francisco Jesus Tortolero, Miguel Angel Coll, Maykol Giraldez, Joan Orfila, Juan Sola, Jose Luis Soret, Lorenzo Torrus y Alberto Salvador.

Sustituciones: Isaias Pons por Maykol Giraldez (min.45), Isael Andres por Carlos Stainer (min.54), Jose Manuel por Lorenzo Torrus (min.65) y Carlos Segui por (min.74)

UE Sami: Aram Femenias, Adan Ben-hakim, Joan Taltavull, Isaac David, Antonio Javier, Pedro Adrian, Juan Francisco, Nil Melia, Lucas Ortega, Tomeu Alles y Kevin Sanchez-escribano.

Sustituciones: Xavier Llor por Kevin Sanchez-escribano (min.64), Juan Martinez por Pedro Adrian (min.70), Victor Diaz por Nil Melia (min.75) y Lluis Marti por Tomeu Alles (min.82)

Goles: 0-1 Joan Taltavull (min 20) y 0-2 Pedro Adrian (min 63)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Jose Paul Esteve Hind y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Lorenzo Torrus (amarilla, min 28), Alberto Salvador (amarilla, min 76), Carlos Segui (amarilla, min 85), Joan Orfila (amarilla, min 85) y Miguel Angel (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Adan Ben-hakim (amarilla, min 22), Joan Taltavull (amarilla, min 64), Tomeu Alles (amarilla, min 76), Juan Martinez (amarilla, min 89), Cristobal Tuduri (amarilla, min 89) y Cristobal Tuduri (amarilla, min 89) para el UE Sami.

Comentario:

Dues jugades d’estratègia van condemnar a la segona derrota consecutiva a l’equip de Moyano en una trobada on la pilota aturada va deixar sense premi a l’esforç a un equip que pagament molt car els seus errors en sendo córners botats pel visitant Nil.

Els de Tobal Tudurí arribaven a Ses Canaletes amb un sol punt d’avantatge respecte a l’equip local que desaprofito l’oportunitat de encapçalar en una zona privilegiada de la clasificiación. Els de Moyano amb aquesta derrota queden amb 12 punts i acumulen quatre jornades consecutives sense vèncer, handicap que els allunya dels dos equips que encapçalen la clasificiación.

El partit va tenir una primera part on els locals van mantenir el seu treball defensiu com a gran punt a favor gràcies al treball realitzat per tot el conjunt en la pressió i que tan sols va tenir problemes en les jugades d’estratègia. Una falta botada per Alberto que impacte en el pal de la meta defensada per Aram va ser la primera gran ocasió de perill del partit que aconsegueixo el minut 21 en què després d’un servei de córner botat per Nil, va trobar el cap del seu company Taltavull que va aconseguir batre Santi, era el 0-1 i el matx es posava de cara per als visitants.

Després del gol, els locals van fer un pas endavant conscients que la derrota tallava la seva línia de resultats i bolcar el seu joc en transicions intel·ligents i ben portades que van acabar amb sengles rematades de Stan en el minut 33 que va marxar fora per poc i un altre de pepe que acabo al lateral de la xarxa després d’una bona contra iniciada per Joan Orfila.

Després de la represa, els locals amb l’entrada d’Isaías per Maykol van tenir més presència en zones d’atac encara que tot i la mobilitat de Joshua no trobaven l’última passada amb encert que fes arribar l’empat. Arribat de nou el minut 21, en aquesta ocasió del segon temps, un altre córner botat per Nil va trobar el cap d’un company que deixo en posició idònia a Adri Anglada al segon pal per rematar completament sol al fons de les malles de la porteria defendidad per Santi. De nou un cop de cap allunyava els de Moyano de la victòria encara que no sense abans seguir treballant per almenys intentar l’empat.

El quadre de Ses Canaletes va moure fitxa sobre el terreny de joc i va arraconar en el seu camp als de Tudurí que a la contra podien tancar una trobada que va tenir a la mà amb el resultat de 0-2 que ja seria definitiu.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es