Crónica Preferente: UE Sami 0 – 2 CCE Sant Lluis

Jornada 17, Sábado 10/05/2014 - 16:30 h
UE Sami
0 2
CCE Sant Lluis

Campo: Municipal Sami - Ciutadella
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

UE Sami: Joaquin Dot, Lluis Marti, Jose Miguel Perez, Joan Taltavull, Raul Filgueira, Isaac David Florit, Nicolas Antonio Blanco, Kevin Sanchez-escribano, Lucas Ortega, Miguel Angel Alberti y Sebastian Moll Sanchez.

Sustituciones: Juan Carlos por (min.45), Xavier Llor por (min.54), Josep Triay por (min.54) y Kevin David por Lucas Ortega (min.61)

CCE Sant Lluis: Carlos Segui, Raul Olives, Jose Manuel, Isaias Pons, Oscar Sintes, Miguel Gomila, Santiago R Quevedo, Joan Orfila, Antonio Sastre, Gabriel Llabres y Miguel Angel.

Sustituciones: Elliot Galan por Joan Orfila (min.38), Pedro Javier por Antonio Sastre (min.65) y Alvaro Rotger por Carlos Segui (min.81)

Goles: 0-1 Isaias Pons (min 37) y 0-2 Elliot Galan (min 62)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Oscar Alfredo Benejam Suarez y Antonio Barcia Bonet.

Tarjetas: Joan Taltavull (amarilla, min 17), Lucas Ortega (amarilla, min 32), Jose Miguel (amarilla, min 33), Nicolas Antonio (amarilla, min 36), Kevin Sanchez-escribano (amarilla, min 89), Xavier Llor (amarilla, min 89), Kevin David (amarilla, min 89) y Xavier Llor (amarilla, min 90) para el UE Sami. Elliot Galan (amarilla, min 55), Jose Manuel (amarilla, min 57), Oscar Sintes (amarilla, min 82) y Isaias Pons (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Justa i merescut botí l’obtingut pel quadre de José Ángel Moyano en la seva visita a Ciutadella per enfrontar a un UE Sami que venia de vèncer en la jornada anterior en el derbi de la capital de Ponent però que va veure com un seriós i contundent CCE arrencava els tres punts del Municipal ciutadellenc per aconseguir la seva segona victòria consecutiva en aquesta Lliga Regional Preferent que toca a la seva fi el pròxim cap de setmana .

Amb l’habitual plantejament d’equip atrevit , els lluisers van fer un enorme i seriós partit des del principi i van recollir justa recompensa al final . La clau del partit va estar en la personalitat demostrada pels lluisers que tot i patir durant una part de la trobada van ser seriosos i treballadors per contrarestar els atacs locals .

Els primers minuts van ser de continu estira i arronsa entre els dos encara que sense ocasions de perill a les aèries, el joc al centre del camp i la fortalesa defensiva de tots dos feien que l’espectador gaudís d’un bon partit però sense la recompensa dels gols .

A partir de l’equador del primer acte , els de Moyano van anar agafant amb més claredat la maneta del partit per apropar-se a la meta defensada per Dot . Un parell de rematades després córners a favor dels blaus els donaven forces per seguir intentant posar-se per davant en el marcador .

Al minut 37 , una jugada embolicada a l’ interior de l’àrea va acabar en penal per enderrocament Joan Orfila que en l’acció quedo lesionat i va haver de ser substituït . El capità lluiser , Isaïes , aconseguia enganyar a la perfecció a Dot per posar per davant als seus. Era just premi segons sembla fins ara però era només , una part del treball .

Després del pas per la caseta , el missatge era clar , s’havia de seguir sent fort defensivament i acabar el partit amb la porteria a zero . Els de Damià Bosch van sortir a per l’empat amb més força que traça i només van fer treballar a Santi en un parell de xuts llunyans que el porter lluiser drecera sense dificultat . La velocitat d’Elliot va fer la resta , pilota a l’espai del veloç punta lluiser , acabo amb aquest davant Dot aconseguint batre després d’una vaselina en la seva sortida . El 0-2 donava més tranquil · litat si és possible als de Moyano però quedaven encara 28 minuts per davant.

Era un món i l’atenció havia de ser la mateixa o millor , així ho van entendre els jugadors que van seguir voluntariosos i solidaris en aspectes defensius i ràpids i veloços en atac . Van poder marcar dos equips en el tram final del partit però el marcador no es va moure .

El xiulet final atorgava una segona i important victòria per deixar de CCE escalant posicions en el tram final del campionat . L’última entrega d’aquesta Lliga 2013-2014 serà el proper cap de setmana . Es tanca la temporada a Ses Canaletes davant el CF Sporting de Maó , últim escull abans de les vacances d’estiu , amb la intenció d’aconseguir els tres punts per tancar l’any amb bon sabor de boca .

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es