Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 2 CE Ferreries

Perseguits per la mala fortuna

Jornada 14, Sábado 12/04/2014 - 17:00 h
CCE Sant Lluis
1 2
CE Ferreries

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Miguel Gomila, Juan Sola, Antonio Sastre, Gabriel Llabres, Miguel Angel Coll, Francisco Miguel Garcia y Elliot Galan.

Sustituciones: Oscar Sintes por Carlos Segui (min.56), Jose Manuel por Antonio Sastre (min.60), Raul Olives por Miguel Gomila (min.60) y Joan Orfila por Gabriel Llabres (min.85)

CE Ferreries: Juan Timoner, Jose Miguel, Helenio Olives, Francec X Barber, Luis Lopez, Josep Pons, Ruben Ferra, Antoni Catala, Miguel Enrich, David Oscar y Oscar Pons.

Sustituciones: Nil Melia por Antoni Catala (min.55), Fabricio Ricardo por Luis Lopez (min.64) y Daniel Llopis por Jose Miguel (min.73)

Goles: 1-0 Elliot Galan (min 34), 1-1 Luis Lopez (min 41) y 1-2 Luis Lopez (min 56)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Wenderson Adao Da Silva y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Antonio Sastre (amarilla, min 39), Miguel Angel (amarilla, min 42), Isaias Pons (amarilla, min 53), Alvaro Rotger (amarilla, min 54), Juan Sola (amarilla, min 61), Raul Olives (amarilla, min 66), Jose Angel (amarilla, min 83) y Oscar Sintes (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Juan Timoner (amarilla, min 49), Juan Timoner (roja, min 50), Jose Miguel (amarilla, min 56), Fabricio Ricardo (amarilla, min 81) y David Oscar (amarilla, min 89) para el CE Ferreries.

Comentario:

Dos gols de López i un penal aturat per Josep van deixar sense el gust de la victòria al conjunt lluiser en una nova demostració que aquest equip ha estat mirat per un tort . Afrontava el matx al CE Ferreries amb molta més necessitat de victòria per la situació classificatòria en la qual es troba en lluitar pel títol de Lliga però el CCE com és habitual competeix tots i cadascun dels partits fins al final i demostra que mereix estar molt millor classificat que el que marca la taula de la regularitat .

Els primers minuts del partit van ser de molt respecte entre els dos , cadascun tenia molt clar el que havia de fer per endur-se els tres punts i el que havia d’evitar per perdre’ls . Els de Moyano començaven a manejar l’esfèric amb sentit i ritme cosa que dificultava les tasques defensives dels blaugranes que mostraven el seu estil característic , pressió i intensitat al rival , molt pilota a l’esquena dels centrals i mobilitat dels seus homes amb més classe .

El CCE estava realitzant un partit correcte en tasques defensives i fins i tot un parell de trets després de jugada personal d’Elliot i Bili posaven el ui a les grades . Però a partir del minut 30 els de Vadell començar a arribar amb més perill davant la porteria de Cristian .

El que són les coses , quan millor estava arribant ofensivament els de Vadell , una passada mil · limètric a l’esquena dels centrals per part de Toyo era aprofitat per Elliot per definir a la perfecció i batre Josep posant en lleuger avantatge als seus abans del descans .

Els de Vadell seguir intentant- però els lluisers seguien realitzant un gran treball col · lectiu per evitar les envestides blaugranes . Minut 45 i més del mateix , jugada que es fabrica López en solitari aconseguint portar la pilota a empentes i rodolons per batre Cristian per sota tirant per terra la feina del primer acte i nou gerro d’ aigua freda abans del descans .

La necessitat de victòria esperonament als de Vadell que van donar un pas endavant en la represa per aconseguir acabar amb la seva bèstia negra . Els de Moyano que no tenen por ni se senten inferiors a ningú no deixaven acovardir per aquest empenta blaugrana i seguien tractant la pilota amb sentit per portar el partit al costat on més els beneficiava . Els nervis començaven a ser palpables en el costat visitant i més quan el col · legiat decidia enviar a la caseta a Timu al minut 50 .

La trobada prenia un altre rumb , el CCE amb superioritat al camp i els de Vadell a modificar el seu dibuix amb la situació adversa . I en aquestes , López de nou aprofitava una pilota a l’esquena de la defensa lluisera per marcar el seu segon gol i donar la volta al marcador . De nou , amb tot de cara , els de Moyano patien un cop dur per als seus interessos .

Vadell reforçava el seu equip amb diferents canvis que li deixaven una mica enrere per assegurar els tres punts , el tècnic lluiser feia tot el contrari perquè veia al seu equip capaç de remuntar el partit . Un parell d’arribades amb perill per banda dreta Bili que no trobaven rematador eren els avisos que donava el CCE al seu rival que seguia viu i amb intencions de vèncer .

Cristian amb un parell de bones intervencions acabava amb les situacions de perill blaugranes per fer que el seu equip arribés viu als instants finals del matx .

I arribo molt viu el CCE , minut 90 i el col · legiat decret penal a favor dels lluisers després d’unes clares mans de David Seguí a l’interior de l’àrea . Era Elliot l’encarregat d’executar la pena màxima davant Josep però el porter visitant endeví les intencions del davanter lluiser per aturar la pilota.

Era de nou , la mala fortuna la que impedia al CCE aconseguir alguna cosa positiva , cosa habitual ja per a ells i que ha marcat tota la Lliga . El dia que el CCE es trobi a la deessa fortuna de cara una altra cosa serà , de moment toca seguir treballant , no queda una altra

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es