Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): Petra 2 – 1 Sollerense

Jornada 25, Sábado 21/04/2012 - 16:00 h
Petra
2 1
Sollerense

Campo: Petra
Ver jornada

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Joan Payeras, Marc Bauza, Joan Bauza, Bartolome Porcelpascual, Jaime Gomila, Jaume Morro, Yassine Ghaddari, Leo M Medina, Sebastia Enseñat, Guillem Bauza y Jean P Loayza.

Sustituciones: Carles Ribot por Guillem Bauza (min.44), Marti Josep por Leo M Medina (min.53) y Jaime RodrÍguez por Joan Bauza (min.78)

Sollerense: Jordi Calafat, Guillem Soler, Rory Armstrong, Carles Vicens, Marc Morell, Sergi Lillo, Julyo C Sena, Cristian Bestard, Jose Marques, Llorens Capo y Alexi Rodriguez.

Sustituciones: Adrian Enseñat por Alexi Rodriguez (min.55), Lluc Calafat por Rory Armstrong (min.74), Joan Ignasi por Julyo C Sena (min.78) y Bartomeu Lopez por Guillem Soler (min.78)

Goles: 1-0 Yassine Ghaddari (min 16), 1-1 Jose Marques (min 23) y 2-1 Jaime Gomila (min 73)

Árbitro: Gonzalo Borreda Giménez.

Tarjetas: Bartolome Porcelpascual (amarilla, min 10), Joan Bauza (amarilla, min 67), Antonio Alcazar (amarilla, min 67) y Marc Bauza (amarilla, min 79) para el Petra. Carles Vicens (amarilla, min 37), Adrian Enseñat (amarilla, min 70) y Cristian Bestard (amarilla, min 79) para el Sollerense.

Comentario:

Desconeguts els de Antonio Alcazar a la tarda de dissabte a Na Capitana de Petra. Esta clar que a la 2ª divisió es complicat aconseguir realitzar bons partits, desde el punt de vista de l’espectacle. Tot i això, enguany hem pogut relatar bones cròniques dela UE Petra, un equip que a principi de temporada va estar apunt de no arrancar i que a hores d’ara esta lluitant per l’ascens. Jose Lopez va plantar un 11 molt compensat i físic, seriós amb la tasca, especialment a la defensa. A la zona de construcció lluitaven de tu a tu i a l’atac sols necessitaren mes encert, de haver-lo tingut, altre gall hages cantat.

Els defenses locals varen estar molt desencertats i la mostra va ser la consecució del gol visitant. Passada desde el centra cap a banda dreta i toc amb horitzontal dins l’àrea gran, on rematar de forma impecable Jose Marques (’23). Prèviament Yassine Ghaddari va culminar una acció d’1 contra 1 per avançar als locals (’16).

Així s’arribà al descans, un empat prou generós pels de Petra i a intentar reestructurà aquell desgavell.

Mes del mateix, els de Soller practicaven un joc que, tot i no ser atractiu, era força pràctic. Anticipació, bon enteniment entre línies i feina, bona recepta. Els de Petra, tot i introduir uns quants canvis, no arreglaren pas gaire cosa. Sí que arribaven, però la descoordinació entre els atacants i abús d’individualitats feia que quedessin en res. Fins al minut 73, en el que Jaume Gomila, aconseguí rematar de cap una passada de l’autor del primer gol, desparegut fins a les hores, desde l’esquerra i a línia de fons, sobrepassant al porter visitant (Jordi Calafat). Així s’establí el2 a1, que ja no es va moure fins al final del partit.

Es sabut que no es pot guanyar res sense el component sort, especialment una competició de lliga. Si això es així, el d’avui ha sigut una clara senyal pels de la UE Petra. Tres punts, que els permeten continuar a la lluita per el campionat. Els de Soller estan tranquils a la zona mitja de la taula, tot hi que en aquesta jornada, les victòries de Andratx i Platges de Calvia s’els han tirat al damunt després de aconseguir sendes victòries als seus encontres.

JSB per a Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin per a Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es