Crónica 1ª Reg.: Alqueria 0 – 1 Son Oliva

Alqueria: Antonio Mas, Nicolas Mercadal, Juan Rigo, Carlos L Alvarez, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Antonio O Lopez, Francisco R Pastor, Bernardo Ginard, Silvestre Vicens y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Miguel A Alvarez por Francisco R Pastor (min.46), Raul Degea por Silvestre Barcelo (min.61), Pere Lluis por Silvestre Vicens (min.71) y Francisco Ballester por Miguel A Cañas (min.83)

Son Oliva: Ivan G Humet, Juan M Diaz, Jaume Picornell, Jordi Batle, Jose M Ortiz, Cristian J Renedo, Fernando Zamora, Francisco J Montalvo, Llorens Comas, Eduardo Pons y Raul Niño.

Sustituciones: Juan M Ramos por Eduardo Pons (min.54), Xavier Batle por Jose M Ortiz (min.62) y Pedro A Hernandez por Fernando Zamora (min.73)

Goles: 0-1 Cristian J Renedo (min 12)

Árbitro: Andrés Cádiz Guardiola.

Tarjetas: Silvestre Barcelo (amarilla, min 25), Bernardo Ginard (amarilla, min 36), Miguel A Alvarez (amarilla, min 85), Antonio Mas (amarilla, min 89) y Juan Rigo (amarilla, min 89) para el Alqueria. Fernando Zamora (amarilla, min 43), Jordi Batle (amarilla, min 47), Eduardo Pons (amarilla, min 52), Juan M Ramos (roja, min 80), Juan J Gil (amarilla, min 81), Pedro A Hernandez (amarilla, min 84) y Cristian J Renedo (amarilla, min 85) para el Son Oliva.

Un partid que es presentava interessant per la classificació, els locals quint i els visitant sest.

Els primers quinze minuts foren dels visitants, en el minut 1 enviaven la pilota al pal, en el minut 7 Cristian Renedo s’encarava amb el porter local Toni Mas que li desbaratava l’ocasió i en el minut 12 el mateix Cristian Renedo aprofitant en rebuig del porter local marcava el que seria el definitiu 0 a1. A partir d’aquí el domini era mes igualat, el Son oliva tendria una altre ocasió que Toni Mas aturava amb dos temps i i s’Alqueria en tendria tres una rematada de cap de Carlos Alvarez que parava Ivan Humet, en el minut 30 Humet desbaratava el xut de Xisco pastor i un minut mes tard seria Silvestre

Barceló que d’uns 40 metres ho provava i sortia molt aprop de l’escaira, i aixi s’arribava al descans.

Un segon temps que el Son Oliva es tancava darrera intentant sortir a la contra i aprofitava molt be per tenir el joc aturat i perdre temps. Una ocasió per cada equip, Humet enviava a corner una falta treta per Oscar López, i en el minut 80 els visitants tornaven enviar l’esfèric al pal.