Crónica 1ª Reg.: Alqueria 3 – 1 Juv. C’an Picafort

Jornada 28, Domingo 27/03/2011 - 17:30 h
Alqueria
3 1
Juv. C'an Picafort

Campo: Alqueria
Ver jornada

El trio arbitral con los capitanes del partido
Alineaciones:

Alqueria: Antonio Mas, Nicolas Mercadal, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Antonio O Lopez, Silvestre Vicens, Carlos L Alvarez, Said Lazaar y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Raul Degea por Nicolas Mercadal (min.20), Pedro Tortella por Silvestre Vicens (min.77), Francisco R Pastor por Said Lazaar (min.88) y Bartolome Roig por Antonio O Lopez (min.89)

Juv. C’an Picafort: Pedro M Oliver, Jaume Alomar, Juan Mas, Jose F Lindo, Joel Polidura, Melchor Salas, Joaquin Martinez, Juan F Olea, Oscar Gomez, Francisco Fiol y Gabriel Sastre.

Sustituciones: Francisco J Machado por Juan F Olea (min.53), Juan J Moreno por Joel Polidura (min.63) y Rabah Toualbi por Jose F Lindo (min.70)

Goles: 0-1 Juan Mas (min 3), 1-1 Said Lazaar (min 28), 2-1 Silvestre Vicens (min 58) y 3-1 Antonio O Lopez (min 61)

Árbitro: Juan A. Coll Pérez. asistido por Nazareth Carrasco Crespí y Miguel Francisco Benito Cabeza.

Tarjetas: Raul Degea (amarilla, min 66), Pedro Tortella (amarilla, min 78) y Carlos L Alvarez (amarilla, min 80) para el Alqueria. Jose F Lindo (amarilla, min 28), Joel Polidura (amarilla, min 55), Oscar Gomez (amarilla, min 61) y Juan J Moreno (amarilla, min 90) para el Juv. C’an Picafort.

Comentario:

Abans del partit es feia entrega d’una placa commemorativa al jugador curiablanquer Tomeu Roig Adrover conegut com “PAMBI” pel tres-cents partits de lliga jugats amb s’Alqueria que es complien el passat diumenge contra el Ciutat de Palma .

Horabaixa ventós que molestava pel futbol.

Primers quinze minuts d’un Alqueria adormissat que molt be aprofitava el Juv. C’an Picafort en el minut 3 una entrada per la dreta dels visitants que centraven dins l’àrea on Joan Mas es trobava tot sol i marcava el 0-1, un minut mes tard una altre jugada idèntica que l’esfèric anava a fora.

A partir del minut 15 els locals es despertaven i es feien amb el domini del joc. En el minut 21 el local Said enviava la pilota un pam per damunt el travesser, tres minuts mes tard Silvestre Vicens xutava ras i el porter Pere Oliver desbaratava amb una bona intervenció. En el minut 27 després d’un parell de rebots dins l’àrea visitant Said mercava l’empat a un gol. Abans del descans encara es veuria una altre jugada de gol aquest cop pel visitants Joan Mas centrava i Melchor Salas enviava a fora. S’arribava al descans 1-1 en el marcador que podia ser fàcilment 3-3.

Començava la segona part en domini local. Minut 56 Oscar López trauria una falta que el porter Pere Oliver parava, dos minuts mes tard el local Silvestre Vicens engaltava un fort Xut de boleia marcant un autentic golàs. Minut 62 altre vegada els curiablanquers marcaven, Oscar López treia una falta d’uns 35 metres bastant escorada a l’esquerra i marcava el definitiu 3-1. Llavors els locals es relaxaven, i els darrers 15 minuts eren bastant igualats.

Bon partit el vist al camp de sa Teulera, dos equips que sabien a que jugaven.

Blai Salom per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es