Crónica 1ª Reg.: Campanet 6 – 0 Margaritense

Campanet: Juan Martorell, Biel Capo, Joan Cantallops, Francesc Aguilo, Juan Capo, Antoni Capella, Joan Socias, Pedro Pascual, Leonel A Martinez, Joan Amengual y Jaume Aguilo.

Sustituciones: Rafael Pons por Juan Capo (min.59), Jaume Alemany por Joan Cantallops (min.64), Bartolome Siquier por Joan Amengual (min.69), Guillem Estrany por Jaume Aguilo (min.69) y Pedro Payeras por Juan Martorell (min.74)

Margaritense: Adrian Barbero, Antonio Font, Juan Curient, Juan Tous, Ramon Torres, Francisco Curient, Jaime Moncadas, Antonio Bennasar, Andres Galmes, Pedro Cifre y Sebastian Bauza.

Sustituciones: Jose R Morro por Sebastian Bauza (min.46), Ivan R Mesa por Andres Galmes (min.62) y Antonio Del por Francisco Curient (min.67)

Goles: 1-0 Juan Capo (min 27), 2-0 Leonel A Martinez (min 40), 3-0 Juan Capo (min 42), 4-0 Pedro Pascual (min 54), 5-0 Joan Socias (min 58) y 6-0 Antoni Capella (min 66)

Árbitro: José García Ferrer. asistido por Pau Caldenteny Amengual y Emilio Junquera Talavera.

Tarjetas: Andres Galmes (amarilla, min 21), Juan Tous (amarilla, min 62), Pedro Cifre (amarilla, min 64), Francisco Curient (amarilla, min 66) y Juan Curient (amarilla, min 76) para el Margaritense.

Partit dominat de principi a fi per el Campanet davant un margaritense que posa mes ganes que qualitat no obstant amb el resultat de 0-0 va estar a punt de fer dos gols el primer en una treta de cantonada que es pentinada en el primer pal i ramon torres no esta acertat i la pilota pica al pal uns minuts després un xut del davanter visitant de fora de l’area es parat magistralment per el porter local martorell que desvia la pilota a corner, a partir d’ aqui monoleg del Campanet que en el minut 25 capo fa el primer gol d’un fort xut creuat, martinez 15 minuts després marca davant la sortida del porter visitant i just antes d’ arribar al descans una altre vegada capo marca després d’una passada de capella així s’ arriba al descans, a la segona part pascual fa un gran gol, que tira per terra les opcions de remontar el partit del margaritense, socies va fer el 5-0 i capella el 6-0 un resultat totalment just, el campanet es coloca provisionalment segon i el margaritense segueix per la zona mitja amb 10 punts i rebent el Son oliva la proxima jornada.