Segona victòria per els sollerics més petits.

Sergi, torná a fer un partidas
Sergi, torná a fer un partidas

Aquest dissabte passat, els pre benjamins de la UE Sollerense, aconseguiren la segona victòria de la pre temporada, després de quasi un mes d entrenaments i quatre amistosos.

Aquesta nova victoria ha estan enfront de l’equip de la Penya Arrabal que tornaba la visita als sollerics i ha estat mes comoda que l’aconseguida a Palma, ja que ha estat per 2 a 0 i sense donar quasi opcions a l’equip contrari, que domes ha disposat d’una molt bona ocassió de gol desbaratada per una molt bona intervenció del porter solleric Alejandro.

Per els sollerics formaren a l’equip titular, Alejandro a la porteria, defensa per Raúl, Joan i Sergi, mitg del camp per Tomás, Carlitos i Benet i a sa punta s’atac en Dani.

Als canvis entraren, Pere, Pep, Marc Marques, Marc Beltrán, Toni, Miquel, Javi i Alfons.

Els gols aconseguits novament per en Tomás, després de robar una pilota al mitg del camp, entrar per l esquerra i de xut ras i col.locat i el segon obra den Carlitos de magistral llançament de tir lliure directe.

Bon partit de la defensa dirigida novament per en Sergi i bon partit de l’equip en general, encara que de moment es fallen massa ocasions de gol, que donarien més tranquilitat a l’equip si es marcasin.

Ara el proper enfrontament será aquest dissabte contra el poderos CIDE a Palma.

UE SOLLERENSE.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.