Noticias del CD Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va disputar el passat diumenge el tercer partit de lliga davant el CD Ibiza i va perdre per la mínima (0-1).

Jaume Mut comenta que «va ser un partit molt igualat, es vera que ells tenien una mica més de possessió de balón però sense crear moltes ocasions. Va ser un partit de poques ocasions, on n’hi va haver dues per banda on l’equip rival en va aconseguir transformar una i noltros cap, però crec que es va fer un partit bo davant un rival que crec que és un dels possibles candidats a fer primer junt amb el Mallorca. Estic content, anar al camp del CD Ibiza i ser capaç de jugar-lis de tu a tu durant 90 minuts crec que has de fer un bon partit per poder-ho aconseguir”

Després de dues jornades a fora, el primer equip queda a casa i el pròxim partit de lliga es jugarà el dissabte 30 a les 17.30h a Na Capellera contra el Santanyi ATB.

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar 0-2 contra l’Andratx el passat dissabte i va dur els tres punts cap a casa.

Andrés Vázquez comenta que » El partido comienza con el control del juego por parte del CE Manacor mientras que el Andratx defiende en campo propio. En el minuto 10 se produce el primer gol del CE Manacor por parte de Moha que remata en área pequeña un centro lateral desde banda derecha. El partido continúa con la misma dinámica hasta el descanso sin que el CE Manacor sea capaz de finalizar con gol varias acciones de uno contra uno. En el minuto 53 llega el segundo gol del CE Manacor tras jugada por banda izquierda que remata Bordoy en área pequeña. En ese momento el Andratx se abre y se siguen produciendo jugadas de peligro que el CE Manacor no es capaz de materializar. En el minuto 85 el CE Manacor se queda con un jugador menos por expulsión de Perico y hasta el final del partido el Andratx domina el partido en busca del gol que no llega.«.

Aquest cap de setmana juguen el diumenge a les 12.00h a Na Capellera contra el Formentera.

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va disputar el diumenge a Sineu el segon partit de la Copa FFIB Conectabalear on va guanyar 0-3 amb dos gols de Marina Cerezo i un d’Alba Perez.

L’entrenador Miki comenta que “Éramos conscientes de que era muy difícil meter los 9 goles para poder clasificarnos, pero la actitud que tuvo el equipo fue muy positiva y con ese objetivo. Fuimos muy directas a portería rival y tuvimos muchas ocasiones aunque solo entraran tres. Me quedo con la actitud de las jugadoras, de sus ganas y de querer crecer y seguir mejorando, y creer de lo que son capaces y van demostrando día tras día. Creo que es poco premio para lo bien que lo hemos hecho y esta etapa de la copa queda corta, pero no tengo nada a reprochar a las jugadoras porque ha sido increíble. Agradecer a las jugadoras, a las jugadoras de otros equipos del club y al club, por el apoyo, ahora quedan dos semanas de preparación para el inicio de la liga, que será otro reto bonito y cogemos con muchas ganas y a por el objetivo que nos hemos establecido.

PEDRERA

Part de la pedrera comença a jugar els seus primers partits de lliga. El cap de setmana ha estat un pleno de victories en el cas de tots els nostres juvenils.

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’ oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h