Cata Coll apadrina els tres equips femenins del Club Esportiu Manacor

Avui de matí ha estat un dia molt especial pel nostre club i el nostre femení. Hem pogut rebre a una campiona del món, sí, una de les 23 referents actuals en l’àmbit estatal.

L’actual campiona del món, Cata Coll, ha estat avui de matí amb una gran representació de les jugadores del Club Esportiu Manacor a la seu de Majorica, patrocinador principal dels equips femenins del club.

Després de fer una visita per les instal·lacions i de conèixerse, les jugadores del club han pogut veure a un dels seus referents, ferse fotografies amb la campiona i coneixes
la seva experiència i tot el que l’ha duit fins on està i on es mereix.

Des del club volem tornar a donar l’enhorabona a Cata Coll i a la resta de jugadores de la selecció i de professió pel aconseguit i per tot el fet durant aquests anys, són un gran referent per la resta de jugadores que volen seguir les seves passes.I també, donam les gràcies a la jugadora per voler apadrinar aquest gran projecte femení del club i per la seva disposició.

A més, agrair al patrocinador principal del nostre femení, Majorica, juntament amb Conecta Balear i Dinosaurland per ensenyarnos les instal·lacions i deixarnos fer aquest gran acte i sobretot per formar part d’aquest gran projecte.

 

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.