Crónica Preferente: Alqueria 1 – 2 Serverense

Alquería: Eduardo N Romero, Rubén Guerra, Pere Roig, Antonio Ramírez, Luis Hernández, Raúl Rodríguez, Adrián Pineda, Gabriel Adrover, Gonzalo Blanco, Antonio Fiol y Jefferson M Piñan.

Sustituciones: Jorge Mellado por Pere Roig (min.54), Melvin Sarrion por Adrián Pineda (min.61), Guillem Creus por Antonio Fiol (min.61) y Julia Burguera por Luis Hernández (min.77)

Serverense: Santiago A Alcazar, Tomas Leal, Josep Llull, Carlos M Gómez, Marc Richter, Pedro Sánchez, Cristian García, Luis Isern, Andreu Torres, Diego Quintana y Antonio Martin.

Sustituciones: Julià Vadell por Santiago A Alcázar (min.46), Kelly Oluwasegun por Luis Isern (min.54), Antoni Servera por Andreu Torres (min.78), Marc Cáscales por Marc Richter (min.78) y Roberto Ortiz por Cristian García (min.90)

Goles: 1-0 Antonio Fiol (min 12), 1-1 Marc Richter (min 24) y 1-2 Carlos M Gómez (min 68)

Árbitro: Pedro Juan Moreno Valero. asistido por Diego Granda Nava y Joan Vicens Bujosa.

Tarjetas: Jefferson M Piñan (amarilla, min 41), Adrián Pineda (amarilla, min 45), Gabriel Adrover (amarilla, min 52) y Luis Hernández (amarilla, min 61) para el Alquería.

Un Alqueria farcit de baixes degut a lesions i expulsions, va aprofitar als pocs minuts una errada defensiva del Serverense per inaugurar el marcador mitjançant Fiol. La jugada polèmica arribava en el minut 24 quan el línier va considerar que la pilota havia traspassat totalment la línia de gol en una acció molt confusa que va suposar l’empat provisional. Abans del descans, la rematada del local Fiol era aturada pel travesser i pel porter Alcázar, que es va lesionar a la mateixa jugada. El gol definitiu l’establia Gómez amb un xut de fora l’àrea ras vora el pal.