Crónica Preferente: Campos 5 – 0 Xilvar

Jornada 3, Sábado 17/09/2022 - 17:30 h
Campos
5 0
Xilvar

Campo: Campos F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Campos: José Gregorio Páez, Nofre M Vidal, Anthony Vega, Elhadji Malick, Gaspar Sastre, Luis Ángel Cabezas, Hamza Bousbaa, Libasse Lo, Marcos David Rodríguez, Jaume Vidal y Baltasar Rigo.

Sustituciones: Jaume Monserrat por Hamza Bousbaa (min.52), Jaume Miralles por Jaume Vidal (min.52) y Bryan M Hurtado Quituizaca por (min.70)

Xilvar: Cristian Cobos, Marc Capo, Hugo Duran, Simó Ramos, Guillem Perelló, Carlos González, Toni Cifre, Marc Crespi, Ferran Alzamora, José L Maese y Jordi Colom.

Sustituciones: Jerónimo Godoy por Carlos González (min.55), Yordan D Yordanov por José L Maese (min.55), Nicolás Giaquinto por Toni Cifre (min.65), Sebastia Mula por Hugo Duran (min.70) y Riley Vincent por Cristian Cobos (min.70)

Goles: 1-0 Gaspar Sastre (min 4), 2-0 Libasse Lo (min 27), 3-0 Libasse Lo (min 28), 4-0 Anthony Vega (min 50) y 5-0 Gaspar Sastre (min 70)

Árbitro: Marc Monserrat Juan. asistido por Hector Cabellos Cruz y Alejandro Rodríguez Christiansen.

Comentario:

Segon partit consecutiu a Campos i que també ha suposat la segona victòria d’aquesta temporada per l’equip campaner. Partit, on el Campos ha estat molt superior al Xilvar, que sa veritat, ha creat molt poc perill al porter local, que gairebé, no ha hagut d’intervenir en tot el partit.

Des del minut un l’equip vermell ha deixat clares les seves intencions d’anar a per el partit, mentre que el Xilvar es preocupava de defensar la seva porteria. No ha estat fins el minut 22 que el Campos ha marcat el seu primer gol, gràcies a Gaspi, que dins l’àrea ha regatejat el central i ha creuat el xut, sense que el porter hi hagi pogut arribar. El 2 a 0 i el 3 a 0 han arribat de forma consecutiva, sobre la mitja hora del primer període, mitjançant Liba que ha aprofitat la feblesa defensiva visitant, deixant el partit quasi sentenciat. L’equip local ha tengut l’ocasió de marcar el quart en aquesta primera part a través de Malick, però ha fallat el penalti que havia assenyalat l’àrbitre de l’encontre, aturant-lo el porter.

En la segona part, el ritme degut al resultat que hi havia, ha baixat i només podem destacar els dos gols que hi ha hagut. El 4 a 0 amb un xut impressionant des de fora de l’àrea de Chamba que ha entrat per tota l’esquadra en començar aquesta part i el cinc a zero, gràcies a un altre penalti, que ara si, ha transformat Gaspi, sobre el minut 70 del partit.

Dos bons resultats per l’equip de Gaspar Sastre en aquests dos partits jugats com a locals, que segur que donaran confiança al grup per a seguir treballant i continuar assolint les fites propostes. El proper partit el Campos s’ha desplaçar fins a Paguera per a jugar contra el Son Sardina, que no disposa de camp per canvi de gespa.

F. Lladó para Fútbol Balear.
Fotos de F. Lladó para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.