Jornades Tècniques del Comitè d’Àrbitres

170 àrbitres participen en les Jornades Tècniques

La jornada de formació va comptar amb la presència dels àrbitres internacionals de Primera, Juan Martínez Munuera i Guillermo Cuadra Fernández.

El Saló d’Actes del Col·legi Santa Mònica va acollir la XVII Jornades Tècniques del Comtè Tècnic d’Arbitres de les Illes Balears. Comptà amb les intervencions del president del Comitè, Bartomeu Riera Morro, del president Pep Sansó i amb el gran alicient formatiu de poder escoltar els coneixements de dos àrbitres internacionals com són Juan Martínez Munuera i el balear Guillermo Cuadra Fernández.

Els col·legiats nacionals explicaren els canvis en la reglamentació per a la pròxima temporada i una ponència sobre com preparen els partits. 170 àrbitres de les Illes escoltaren i participaren d’una jornada molt enriquidora.

 

FFIB

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.