Crónica Preferente: Alqueria 0 – 3 Sineu

Alquería: David Soto, Joan Obrador, Joan A López, Juan F Santiago, José A Marín, Sebastia Mercadal, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Antonio Fiol, Antonio Ramírez y Raúl Rodríguez.

Sustituciones: Guillem Creus por Juan F Santiago (min.46), Sergi Sastre por José A Marín (min.74), Alberto Rentero por Antonio Ramírez (min.81) y Mohamed Ghaddari por Joan A López (min.85)

Sineu: Joan Campaner, Jordi Alfonso, Jaume Ferrer, Joan M Coll, Lluís Urraca, Domingo A Blesa, Héctor Arufe, Josep M Bonnin, Antonio Martorell, Francesc Bennasar y Ivan L Llado.

Sustituciones: Onofre Vicenç por Héctor Arufe (min.68), Bartolomé Reus por Domingo A Blesa (min.68), Emmanuel Agustín por Josep M Bonnin (min.77) y Joan Miquel por Jordi Alfonso (min.77)

Goles: 0-1 Iván L Llado (min 5), 0-2 Jordi Alfonso (min 30) y 0-3 Héctor Arufe (min 39)

Árbitro: Francisco Maza Correa. asistido por Pablo Sánchez Pou y David Guasch Mir.

Tarjetas: Juan F Santiago (amarilla, min 41), Joan Obrador (amarilla, min 43), Antonio Ramírez (amarilla, min 73) y Sergi Sastre (amarilla, min 89) para el Alquería.

A Cala d’Or el líder Sineu va donar una bona imatge davant un Alqueria farcit de baixes per diversos motius. Els primers minuts es jugaren tots dins l’àrea local i després d’uns quants còrners seguits la rematada de cap de Lladó era desviada amb mala fortuna per un defensor verd-i-blanc cap a dins la xarxa. Una rematada alta del visitant Lluís i una falta ben dirigida del local Merka sense premi precediren al segon gol visitant fruit també d’un rebuig del porter Soto. El tercer gol poc abans del descans generà polèmica ja que el línier alçà la bandera per un fora de joc del Sineu i una vegada l’acció acabà amb gol baixà la bandera davant la indignació de jugadors i públic local.

La segona part oferí menys joc i menys futbol. Els sineuers ho provaren amb un mà a mà avortat per Soto i un xut de Guzmán sense conseqüències, i l’Alqueria amb una falta treta per Raúl a les mans de Joan. Segurament aquest serà el darrer partit de l’Alqueria a l’exili degut a les obres de substitució de gespa en el camp de sa Teulera.