Crónica Preferente: Alqueria 3 – 3 Calvia

Jornada 4, Domingo 26/09/2021 - 18:02 h
Alqueria
3 3
Calvia

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alqueria: David Soto, Hicham El Yaakoubi, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Joan A López, Joan P Galmes, Alejandro Segovia, Sebastia Mercadal, Antonio Fiol, Toni Joan Rosselló y Raúl Rodríguez.

Sustituciones: Marcos David por Antonio Fiol (min.46), José A Olmo por Joan P Galmes (min.65), Juan F Santiago por Sebastia Mercadal (min.65), José A Marín por Hicham El Yaakoubi (min.81) y Aday Pedrosa por Raúl Rodríguez (min.81)

Calvia: Sergio Fuentes, David Ruso, Isaac Sánchez, Jordi Guarnizo, José Enrique, Miguel Suau, Jaume Terrasa, Antonio Trujillo, Igor Asensio, Álvaro Palacios y José Manuel.

Sustituciones: Guillermo Hidalgo por José Enrique (min.62), Marc Sastre por Álvaro Palacios (min.77) y Daniel Sánchez por José Manuel (min.86)

Goles: 0-1 José Manuel (min 17), 1-1 Antonio Fiol (min 21), 2-1 Pere Roig (min 39), 2-2 Igor Asensio (min 50), 2-3 Antonio Trujillo (min 56) y 3-3 Toni Joan (min 79)

Árbitro: Yohann Husson. asistido por Pedro Galipienso Rodríguez y Ángel Ventura Fernández.

Tarjetas: Sebastia Monserrat (amarilla, min 48), Pere Roig (amarilla, min 66) y Juan F Santiago (amarilla, min 89) para el Alquería. David Ruso (amarilla, min 24), José Enrique (amarilla, min 30), Antonio Trujillo (amarilla, min 53) y David Ruso (amarilla, min 85) para el Calvia.

Comentario:

El recent ascendit Calvià visitava sa Teulera acompanyat d’un grup de seguidors desitjosos de veure la primera victòria de la temporada del seu equip, fet que va estar a punt de produir-se. Quan semblava que els verd-i-blancs començaven a desfer-se del domini inicial visitant, un penal per unes mans dins l’àrea permetia al calvianer José inaugurar el marcador. La rèplica fou immediata quan Fiol fugia per velocitat i marcava de vaselina davant la sortida de Sergio, porter que va cometre una errada poc després rebutjant una pilota cap a dins la seva porteria, empesa finalment per Pere Roig anotant el 2-1 pels locals poc abans del descans.

A la continuació, en menys de 12 minuts el visitants ja havien capgirat el marcador, primer mitjançant Ígor de xut fort des de la frontal de l’àrea que entrava vora el pal i després per mediació de Trujillo, desmarcant-se per l’esquerra, retallant al seu defensor i marcant al pal oposat de la porteria de Soto, porter que es va lluir en unes quantes intervencions quan el Calvià cercava sentenciar l’encontre, cosa que no va succeir després d’un parell de rematades desviades. L’equip de ponent ho pagaria car ja que una triangulació perfecta iniciada per Toni Joan Rosselló, i culminada per ell mateix, suposava el 3-3 definitiu. Els dos equips acabaren amb 10 homes, el Calvià per l’expulsió de Ruso i l’Alqueria per la lesió de Jota.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.