El Ferreries, campeón del Torneig Juvenil Vila de Ferreries-Memorial Joan Mascaró 2021

CE Ferreries guanyant els dos partits en front al AT Villacarlos (4-0) i al CD Menorca (2-0), aconsegueix el trofeu de campió del VII Memorial Joan Mascaró.

El trío arbitral con los capitanes

Primer partit del torneig que enfrontava al AT Villacarlos i el CD Menorca. Aquest partit en principi ha començat igualat, però a mesura que han anat passant els minuts, el CD Menorca s’ha fet amb el domini de la pilota i ha disposat d’algunes oportunitats per a guanyar l’enfrontament, però finalment ha acabat en empat a zero. En la tanda de penalties s’ha imposat l’AT Villacarlos.

El trío arbitral con los capitanes

Segon partit del campionat el que enfrontava els locals CE Ferreries i l’AT Villacarlos. L’equip de Kike Romero s’ha imposat de manera clara per 4-0 al At Villacarlos en un partit on s’ha posat de manifest la superioritat blaugrana.

El trío arbitral con los capitanes

El tercer i definitiu partit enfrontava al CE Ferreries i al CD Menorca, en un partit a on els locals amb un millor joc i domini de la pilota s’han imposat per 2-0 aconseguint així el trofeu de campió del VII Memorial Joan Mascaró.
El trofeu com a segon classificat ha estat per L’At Villacarlos i el tercer pel CD Menorca, el màxim golejador del campionat ha estat el jugador ferrerienc Marc Marques.

 

 

 

deportesmenorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.