Guillem Llaneras renova amb el Club Esportiu Constància

.

El tècnic del primer equip Guillem Llaneras seguirà una temporada més al Constància. D’aquesta manera, la junta directiva reafirma la seva confiança amb l’entrenador.

Rafel Palou, president del Constància, ha declarat: “Guillem ha entès a la perfecció la filosofia del club. Amb la seva renovació volem donar continuïtat a un projecte que al final d’aquesta temporada ha donat molt bons resultats. La confiança amb ell és màxima.”

Per la seva banda, Guillem Llaneras ha comentat: “Estic molt content de seguir aquí una temporada més. Serà la meva sèptima temporada consecutiva al club i aquí estic com a casa. La directiva m’ha demostrat tot el seu suport.”

CE Constancia

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.