Elecciones a la presidencia del CD Serverense

.

La Junta Directiva del C.D. Serverense reunida en el dia 28 de maig de 2021, va acordar la celebració d’una Assemblea General Extraordinària dia 30 de juny de 2021, per a la realització d’eleccions a la Presidència del C.D. Serverense.
La informació del calendari electoral i del cens de socis en dret a vot, estarà exposat a les oficines del camp de Futbol de Ses Eres a partir de dia 31/05/2021. (Horari d’oficines: dimarts, dijous i divendres de 18.30 a 20.30 hrs.)

Atès el calendari electoral aprovat per la Junta, el termini per a la presentació de candidatures, començarà el dia 31 de maig de 2021 i finalitzarà el dia 27 de juny de 2021.

CD Serverense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.