Armando «Mathan» serà l´entrenador de l´equip filial del Formentera

.

La SD Formentera informa que l’entrenador de l’equip filial, SD Formentera “B”, per a la temporada 2020/21 serà l’exjugador roig i negre, Philgence Edmond Manthan (Senegal, 13/03/1984), conegut popularment com “Armando”.

Amb l’objectiu de crear estructures esportives sòlides, Armando, és un dels puntals essencials, donat el seu enorme grau de coneixement del club, i l’estima que tant jugadors com aficionats tenen per ell.

Recordem que l’exfutbolista va viure els moments més esplèndids de la seva carrera esportiva al nostre club. Hi va jugar entre els anys 2010 i 2015, i en l’última temporada 2019/20, que va penjar les botes al final del campionat. Durant tots aquests anys a la SD Formentera ha aconseguit les següents fites:

  • Campió Lliga Regional Preferent i ascens a Tercera Divisió – 2011/12
  • Play-offd’ascens a Segona B – 2012/13
  • Play-offd’ascens a Segona B – 2013/14
  • Campió Tercera Divisió i play-offd’ascens a Segona B – 2014/15

No serà el primer cop que Armando exercirà d’entrenador. En els últims 3 anys ha acompanyat a Marc Marí en la direcció tècnica dels equips d’infantil i cadet.

Ara, assumirà el càrrec de primer entrenador amb la SD Formentera “B” i des del Club no podem fer més que agrair la seva total predisposició.

Enhorabona i molta sort, Armando!

Que això no s’aturi.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.