Campus CE Mercadal, Nan Moll

.

El CE. Mercadal, baix sa direcció i organització d’en Nan Moll vos volen oferir sa possibilitat de viure un gran estiu, aprenent a través d’es futbol, aquest esport que tant ens agrada!!!

Entenem l’esport com un instrument educatiu i formatiu, es per aquest motiu que neix aquest projecte, aquest campus/escola de futbol d’estiu. Una possibilitat de créixer i aprendre a partir de ses emocions i es valors.

Activitats i dinàmiques relaciones amb es futbol on es fomenta sa cooperació i ses relacions entre iguals per tal de trobar conjuntament ses millors decisions en funció a ses demandes des joc.

Per açò entrenarem a partir de dinàmiques/jocs el més reals possibles, sempre adaptant i generant un context idoni d’entrenament en funció a la realitat dels participants per tal que es puguin desenvolupar correctament per garantir un aprenentatge significatiu a través de l’exploració i la investigació durant el joc. Així com introduirem una competició interna perquè es més joves aprenguin a competir a traves des valors i ajudant-se els uns amb els altres.

A part de tot això i com que som conscients del calor que farà també tenim programades diferents dinàmiques a dins la sala de conferències del club així com diferents jocs d’aigua durant la darrera part de la sessió.

Tenint en compte que el principal objectiu del campus es educar i formar a partir dels valors no ens podem oblidar que un dels principals objectius, per no dir el principal es que tots els participants s’ho passin el més bé possible.

Per això el campus serà d’un caire més lúdic tot i que contarem amb grans professionals per donar el millor servei a tots el participants i a les famílies per viure una gran experiència.

Vine a viure un gran estiu, el CE Mercadal t’espera!!!

Per més informació i inscripcions: nanmollmoll@gmail.com o al telèfon +34 636 62 53 15 (Nan Moll)

Joan Moll para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.