Crónica Preferente: CE Alaior 2 – 2 CCE Sant Lluis

Doble lectura del punt aconseguit

.

Alineaciones:

CE Alaior: Antonio Emiliano Melia, Josep Abad, Sergio Pons, Diego Manuel Gazquez, Pau Sans, LlorenÇ Ameller, Albert Guasch, Isaac Barro, Pedro Barber, Aram Alzina y Manel Ligero.

Sustituciones: Ramon Huescar por Albert Guasch (min.31), Ricardo William por Manel Ligero (min.53), Xavier Barber por Aram Alzina (min.67) y Francisco Javier por Josep Abad (min.73)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Carlos Stainer, Ivan Pons, Basilio Enrich, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Bruno Emendatori, Santiago Romero, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Javier Zurbano por Basilio Enrich (min.70), Victor Mamajon por Angel MuÑoz (min.76), Adria Lorenzo por Santiago Romero (min.83) y Jordi (22′) por (min.)

Goles: 0-1 Antoni Vinent (min 7), 0-2 Angel MuÑoz (min 44), 1-2 Ramon Huescar (min 74) y 2-2 Ramon Huescar (min 79)

Árbitro: David Pons Rosello. asistido por Adrian Guerrero Espildora y Antonio Gomez Guerrero.

Tarjetas: Aram Alzina (amarilla, min 42), Pedro Barber (amarilla, min 44), Isaac Barro (amarilla, min 46) y LlorenÇ Ameller (amarilla, min 65) para el CE Alaior. Jordi EnseÑat (amarilla, min 22), Ivan Pons (amarilla, min 38) y Bruno Emendatori (amarilla, min 88) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un empat amb doble lectura per al primer equip en la seva visita a Los Pinos. D’una banda, el punt en el camp dels albinegres que va ser ben merescut i treballat, però té gust a poc en desaprofitar una oportunitat d’haver colpejat a un rival directe per la segona plaça, encara que no fos de manera definitiva, més si cap amb l’avantatge amb la qual van arribar els de Víctor Pérez al descans (0-2). El no perdre a domicili també va ser una bona notícia per als lluissers que presenten uns números d’una victòria, tres empats i una derrota en les seves sortides, tots ells davant rivals que a priori havien d’estar en la part alta de la taula classificatòria.

L’arrencada va ser de espectacular per als visitants, res més començar, una combinació en frontal d’àrea entre Santi i Toni Vinent va acabar amb el mà a mà d’aquest últim davant Toni Meliá per a avançar als seus (0-1, 6′). El partit es posava de cara molt aviat, i els nervis i la imprecisió van aparèixer en el quadre local. Molt bona lectura del joc durant els primers compassos dels nostres, amb continuïtat amb l’esfèric en el seu poder per a buscar desajustar la defensa albinegra.

En el minut 20, de nou Toni Vinent es va plantar sól davant Meliá, però en aquesta ocasió el porter va aconseguir desviar amb els peus la rematada del davanter visitant. Senyal que no estava a gust l’equip local, va arribar en el 31, amb l’entrada de Ramón Huescar en punta d’atac, substituint al seu company Guasch, que ocupava la posició de lateral dret. Pedro Palliser va moure les fitxes del seu equip per a intentar tenir més presència en atac i acumular un home més en el centre del camp amb el moviment de passar a defensa de tres. En el 44, just abans del descans, una passada interior de Toni Vinent per Peñato va deixar a aquest amb l’oportunitat, que no va desaprofitar, d’anotar el segon (0-2, 44′).

A la tornada dels vestuaris, els de Víctor Pérez es van sentir més pressionats i no van acumular tantes arribades amb perill a la meta defensada per Meliá, els locals amb res a perdre i molt a guanyar en el segon temps, van pujar el seu nivell de pressió i intensitat. Alzina va avisar de la millora del joc del quadre local amb un xut que se li va marxar prop del pal. A continuació, en un servei de cantonada, va arribar el perill, però el marcador no es movia. Més moviments des de la banqueta local, l’entrada de Ricky per Alex Janer, donar més velocitat i verticalitat als seus, però els nostres continuaven conservant el marcador a favor. L’equip de Pérez va acusar la perduda de continuïtat amb la pilota als seus peus, massa errors, forçats i no forçats, que li impedien controlar el partit. Un parell de contres de Santi van avisar als de Palliser de que el Sant Lluís no renunciaría a fer el tercer, però els locals continuaven mossegant per a ficar-se en el partit.

En el 74, una pilota interior per a Huescar va acabar amb dribling d’aquest a Llorenç, i l’esfèric en el fons de les malles per a posar el 1-2. El partit s’obria, i més el ho va fer cinc minuts després. Un servei de cantonada botat pel mateix Huescar, es va introduir directament en la porteria de Llorenç pel segon pal (2-2, 79′).

Últims minuts d’infart, tots dos equips anant a l’atac però sense concretar, repartiment de punts a Los Pinos (2-2) que deixa al quadre lluisser tercer en la classificació (22 pts) empatat amb el quadre de Palliser però amb el average a favor d’aquests últims. La setmana vinent visitarà Ses Canaletes el CD Menorca (dissabte, 18.00 hores), objectiu vèncer, la segona plaça ha de lluitar-se fins al final, queda lliga i queden sorpreses, la més agradable fins avui, la dels nostres.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.