Crónica Preferente: CE Mercadal 3 – 1 CCE Sant Lluis

.

Alineaciones:

CE Mercadal: Aaron Vidal, Gabriel Villalonga, Eric Barber, Jose Miguel Enrich, Raul Marques, Roberto Pulido, Guillem Marti, Ruben Carreras, Elliot Galan, Jose Luis Villalonga y Antoni Sintes.

Sustituciones: Izan Canet por Antoni Sintes (min.61), Francesc Bernat por Eric Barber (min.69), Cristian Pico por Raul Marques (min.69), Samuel Bedoya por Ruben Carreras (min.85) y Raul (19′) por (min.)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Bruno Emendatori, Pablo Aguado, Alex Jaume, Jose Angel, Jordi EnseÑat y Juan Pons.

Sustituciones: Alejandro Bolopo por Jose Angel (min.62), Alejandro Fernandez por Bruno Emendatori (min.78) y Carlos Segui por Angel MuÑoz (min.81)

Goles: 0-1 Javier Zurbano (min 39), 1-1 Elliot Galan (min 51), 2-1 Guillem Marti (min 58) y 3-1 Guillem Marti (min 89)

Árbitro: David Pons Rosello. asistido por Ruben Bagur Morro y Joan Pons Prieto.

Tarjetas: Raul Marques (amarilla, min 19), Elliot Galan (amarilla, min 81) y Jose Luis (amarilla, min 89) para el CE Mercadal. Antoni Vinent (amarilla, min 35), Javier Zurbano (amarilla, min 43), Bruno Emendatori (amarilla, min 47) y Ivan Pons (amarilla, min 88) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El primer equip queia en la seva visita d’aquest dissabte en la seva visita as Mercadal (3-1). El conjunt de Pere Vadell s’imposava a un conjunt lluisser que arribava a posar-se 0-1, gràcies al gol de Zurbano (39’) després de la sortida d’un servei de cantonada.

Ja en la segona meitat, dos gols de Guiem Marti i un altre d’Elliot culminaven la remuntada mercadelenca.

La primera ocasió de perill, una rematada d’Enrich a la sortida d’un córner va ser el primer susto per als de Pérez (3’). Els blaus, ben ordenats, van cedir la pilota al seu rival per a buscar la velocitat a la contra de Peñato i Alex Pons. 

Els de Vadell, anaven de més a menys en el primer temps i els de Pérez al revés. Amb el degoteig dels minuts els nostres prenien el comandament amb Moyano i Joan Pons agafant la maneta a la trobada. En tasques defensives seguien els lluïssers còmodes, amb un gran treball grupal que tancava totes les possibilitats als locals. 

A la vora del descans, un servei de cantonada des de la dreta, era aprofitat per Zurbano per a avançar-se al seu defensor i posar als visitants per davant a les portes de l’intermedi (39’). 

Després del pas per vestuaris, Guiem Martí i Llonga posaven en dificultats a Llorenç que fins al moment a penes havia hagut d’intervenir. El partit estava igualat en un camp on la calor es convertia en el protagonista per moments, pesant més als nostres que es trobaven sense l’esfèric en aquest inici de segon acte.

En el 51’, Elliot posava l’empat i ficava als blanc-i-vermells en el partit. El gol va donar ales als locals que donaven la volta al lluminós amb el 2-1 de Guiem Martí en el 58’. 

El guió de partit canviava i els de Víctor Pérez havien de buscar un altre full de ruta per a arrencar una cosa positiva de la seva visita a Sant Martí. El tècnic lluïsser movia la seva banqueta per a donar aquest nou rumb però els minuts anaven caient i això afavoria als locals. Amb el partit arribant al seu tram final  les forces dels nostres estaven al límit i el va aprofitar Guiem Martí en el 89’ per a deixar els tres punts en el caseller dels seus.

En la primera meitat, el CCE Sant Lluís va guanyar la partida al seu rival mentre que, en el segon període, els blanc-i-vermells aconseguien imposar-se i voltejar el marcador.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.