El equip de regional del Porto Cristo comença un nou projecte ilusionat

.

El passat dijous dia 18 de aquest mes, se va començar la temporada en la que tant Directius com jugadors estan molt il·lusionats, amb una plantilla majoritàriament de jugadors del Port, en aconseguir amb un nou projecte dur el equip al lloc que li correspon i que per circumstancies per tots sabudes l’adduït a sa situació actual.Al acabar el entreno, el jugadors juntament amb el directius presents feren un sopar a la fresca de be benvinguda. Els calendaris encara no han sortit, esperant la assemblea de la FFIB del pròxim dissabte dia 20, en la que assistirà el president David Bernat. Lo que si pareix que la lliga començarà el 25 de Agost.

L’entrenador del primer equip serà en Pedro Moreno, persona molt coneguda dins el Club per ses seves temporades el l’equip de Regional i molt valorat per se seva implicació i comportament. Edemes de ser un entrenador molt experimentat amb aquesta categoria. Els Delegats seran en Paul i en Goyo. El entrenador de porters seguirà sent en Miquel Baqué que en tots aquets anys se guanyat sa confiança per se seva bona feina amb al mateixos i la col·laboració especial del Preparador Físic , Alfonso Solis, persona molt a fi al Porto Cristo, per ses seves temporades en equips de cantera i regional, així com entrenador de equips de pedrera

Pau Mas para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.