Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): CCE Sant Lluis 10 – 0 CE Mercadal

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel Pachon, Victor Gomila, Josep Mascaro, Jaume Rotger, Josep Pons, Daniel MuÑoz, Alejandro Coll El, Joaquim Coloma, Jaume Mora, Pablo Rodriguez y Santiago Orfila.

Sustituciones: Sergio Najera por Santiago Orfila (min.45), Sergi Pons por Victor Gomila (min.45), Ezequiel Contreras por Pablo Rodriguez (min.50), Ignacio Martinez por Joaquim Coloma (min.50) y Abel Gonzalez por Josep Pons (min.60)

CE Mercadal: Sebastian Giordano, Raul Caballero, Danny Craig, Aaron Perez, Alain Junior, Lluc Barber, Oscar BartolomÉ, Antoni Samir, Joan CapÓ, Daniel Cuadrillero y Lluis Mijallo.

Sustituciones: Xavier Marti por Lluis Mijallo (min.45) y Angel Taltavull por Oscar BartolomÉ (min.70)

Goles: 1-0 Joaquim Coloma (min 11), 2-0 Alejandro Coll (min 18), 3-0 Daniel MuÑoz (min 22), 4-0 Joaquim Coloma (min 27), 5-0 Jaume Mora (min 33), 6-0 Daniel MuÑoz (min 36), 7-0 Daniel MuÑoz (min 43), 8-0 Daniel MuÑoz (min 60), 9-0 Ignacio Martinez (min 69) y 10-0 Alejandro Coll (min 83)

Árbitro: Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Pablo Rodriguez (amarilla, min 23) para el CCE Sant Lluis. Joan ( CapÓ (amarilla, min 3) para el CE Mercadal.

Comentario:

El Juvenil va aconseguir una contundent victòria aquest dissabte al matí a casa contra el CE Mercadal (11-0). En un nou partit com a local en Copa, els de Moyano van tenir una molt bona actuació, dominant per complet el partit de principi a fi davant un rival que malgrat la derrota va demostrar bones maneres, compromís i pundonor. En el primer temps va costar que arribés el primer gol, però després del tant de Coloma (1-0, 13′) el partit es va posar de cara.

Així els lluissers sumen nou punts després de les tres primers partits com a locals, ple, i independentment del que succeeixi en els partits de diumenge, seguiran en la lluita per una plaça en semifinals.

Les intencions d’un i un altre equip van quedar clares des dels primers minuts de joc. Amb un juvenil protagonista i amb ganes de proposar joc a través del domini de la pilota. Aquesta predisposició els va acostar sovint a la porteria de Giordano que va haver d’estar alerta durant tot el partit als homes d’atac blues. Per la seva banda, els visitants van optar per pressionar la sortida de pilota i avançar línies per intentar defensar lluny de la seva àrea, no obstant això, aquest fet se’ls va tornar en contra davant els espais a les seves esquenes que van aprofitar els locals.

L’entramat defensiu dels jugadors del CE Mercadal va donar els seus fruits en els primers instants que, malgrat la possessió i jugades de perill, els lluissers no van tenir la sort necessària de cara a porteria per poder obrir la llauna. No obstant això, als tretze minuts de joc, Peñato va servir un centre mesurat des del costat esquerre per a l’arribada de Coloma que remata de cap lluny de l’abast de Giordano. A partir d’aquest moment, els nostres es van agradar i els gols van ser caient un darrere d’un altre davant la desesperació visitant, al descans es va arribar amb un clar marcador de 7-0.

Després del descans, la dinàmica de partit va seguir intacta amb un Juvenil que proposava i un CE Mercadal que prioritzava abans de res l’ordre defensiu. Si el primer temps havia costat obrir la llauna, en la represa els de Moyano només van necessitar deu minuts per fer-ho. El 8-0 va arribar en una jugada d’en la qual Peñato va tornar a ser protagonista. En la caseta, el tècnic local va moure la banqueta per donar entrada a jugadors amb menys protagonisme però que van mantenir amb escreix el nivell del primer temps dels seus companys. Els Abel, Sergi Pons i companyia van demostrar ser a punt para quan se’ls necessiti i això és un plus per a un equip que vol aspirar a ser protagonista de la categoria.

La resta de segona part, amb el mateix guió, fins a un final del partit on el marcador ho diu tot. Destacar sobretot i malgrat el resultat el bon fer del CE Mercadal, que malgrat la diferència i la frustració del marcador en contra, a cap moment del partit uso força excessiva en les seves accions i va disputar una trobada neta on tan sols es van veure dues targetes grogues, una per cada bàndol.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.