CaixaBank i la FFIB donaran beques al Fútbol Base

.

Un Conveni entre la FFIB i Caixabank estableix ajudes econòmiques per a jugadors que estiguin en risc d’exclusió social.
La directora territorial de CaixaBank, María Cruz Rivera, i el president de la Federació de Futbol, Miquel Bestard, han exposat els objectius del Conveni, que està destinat als federats del Futbol Base que tenguin dificultats greus per jugar amb un club.
L’entitat bancària, a través de la Fundació la Caixa, aportarà 25.000 € per a que la Fundació del Futbol obri una línia d’ajudes per joves practicants del futbol que provenguin de famílies amb dificultats econòmiques o d’integració.
La Fundació demanarà als clubs que, si tenen algún federat en aquestes circumstàncies, ho comuniquin i aportin els detalls del cas en qüestió. Les ajudes, en principi, consistiran en aportacions individuals de 200 €.
El Conveni signat entre la Fundació del Futbol Balear i la Fundació la Caixa es una continuació de la col·laboració que des de fa anys mantenen les dues institucions en ajuda del futbol amateur.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.