Següent nivell de preparació

.

Avui divendres, a partir de les 20:30 hores a Ses Canaletes, el primer equip s’enfrontarà a la UE Sami en el qual serà el tercer partit de la pretemporada per als blues.

Els de Pere Vadell van disputar el primer duel de preparació fa dues setmanes, quan van empatar enfront del CE Alaior (0-0) a Los Pinos. Dimecres passat 22 d’Agost, els lluissers es van enfrontar al CF Sp. Maó amb Ses Canaletes com a amfitrió (1-2).

Així, amb el d’aquesta tarda, tres seràn els partits que hagin disputat els de Pere Vadell des que comencaran la pretemporada. La UE Sami serà un dur rival al que s’enfrontaran els lluissers abans que comenci la fase regular de la copa regional preferent. Els de Vadell s’estrenaran aquest any en la competició del KO després que aconseguissin l’accés a semifinals in extremis la temporada passada, aconseguint la tercera posició de la primera fase. Els ciutadellencs per la seva banda, van aconseguir ser quarts però van caure en semifinals davant el Penya Ciutadella.

En l’equip samista, important novetats per a aquesta temporada, la primera d’elles en la banqueta, ja que l’ex-jugador Raul Capo, va prendre el relleu de Tobal Tudurí al capdavant del grup i debutarà com a màxim responsable de l’equip amateur després del seu pas per les banquetes del Penya Ciutadella en diferents categories de formació. Sense Pau Rioja (Penya Ciutadella) ni Juanfran (CD Migjorn), dos dels estendards de l’equip en temporades anteriors, la possible incorporació de Barto pot ser una de les peces importants que faci mantenir un any més als de ponent en la part alta de les dues competicions insulars.

Per al partit d’avui, tots dos tècnics donaran minuts a tots els seus jugadors disponibles per seguir la fase de preparació a una nova temporada que té ja en l’horitzó proper el seu inici de Copa.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.